Kaikki jotka ovat matkustaneet pienten lasten kanssa, tietävät miten paljon tilaa vaipat, lastenruoat, vellit ja puurot vievät matkalaukuissa, ja miten paljon ne painavat. Jos taas kaiken tarpeellisen jättää paikan päältä hankittavaksi, voivat ostokset tulla yllättävän kalliiksi, eikä kaikkia tarpeellisia tuotteita välttämättä löydy lomakohteesta.

 Apollomatkat on aloittanut yhteistyön Kit4Kidsin kanssa, jotta lapsiperheiden matkaanlähtö sujuisi entistä helpommin. Kit4Kids verkkopalvelun kautta voi lomalla tarvittavat lastentarvikkeet tilata suoraan hotelliin. Valikoimasta löytyy esimerkiksi tuttuja lastenruokia, vaippoja, leluja ja aurinkosuojatuotteita.
Apollomatkojen asiakkaat saavat 10% alennuksen Kit4Kids verkkokaupasta.

- Tavoitteenamme on tehdä matkalle lähdöstä mahdollisimman helppoa, jotta koko perhe voi nauttia lomasta heti alusta alkaen. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Kit4Kidsin kanssa, sillä tiedämme miten paljon iloa siitä on lasten kanssa matkustaville asiakkaillemme. Ainoana matkanjärjestäjänä saamme myös tarjota asiakkaillemme 10% alennuksen Kit4Kids tilauksesta, kertoo Apollomatkojen Operatiiinen johtaja Tuomas Luukkonen.

Kaikki Apollomatkojen asiakkaat, joiden varauksessa on alle 12-vuotiaita lapsia, saavat Kit4Kids alennuskoodin sähköpostitse kun matkan varausmaksu on maksettu.
Kit4Kids toimittaa tilauksia pääasiassa Eurooppaan, Thaimaahan ja USAhan. Tullisäädöksistä johtuen Kit4Kids palvelu ei ole käytettävissä Dominikaaniseen tasavaltaan, Egyptiin, Intiaan, Indonesiaan, Mauritiukselle, Meksikoon ja Turkkiin.

Lähde: Apollomatkat


© 2017 | Kouvolan Matkatoimisto Oy