Viking Linen risteily vie sujuvasti suoraan Tukholman keskustaan. Hemmotteluhetket alkavat jo laivamatkalla Travel Spa:ssa, joka löytyy lähes jokaiselta Viking Linen laivalta. Rentouttavat kosmetologin hoidot ovat hyvin suosittuja ja ajat kannattaa varata jo etukäteen ennen matkaa.

 

Upeassa Tukholmassa saa ajan vierähtämään nopeasti ja laivaan ehtiminen samana päivänä voi tuntua menevän turhan tiukille. Varaamalla hotellipaketin ehtii Tukholmaan tutustumaan paremmin. Esimerkiksi viihtyisässä Scandic Sjöfartshotelletissa unet maittavat aivan Tukholman sydämessä.

Scandic Sjöfartshotellet, Katarinavägen 26

 

Kokeilun arvoinen ravintola on Vasastanin Råkultur, joka on yksi kaupungin parhaimmista sushipaikoista. Viimeisen päälle sisustettu, tunnelmallinen ravintola loistavalla palvelulla höystettynä ei petä kävijäänsä.

Råkultur, Kungstensgatan 2

 

Kaupungilla kiertelyn jälkeen levähdystauko Day Spassa on paikallaan. Salongissa käytetään vain itse maahantuotuja merkkejä, kuten Bloom and Blossom.

DaySpa, Sibyllegatan 16

 

Kristallikruunuin koristeltu leivoskeidas Wienercaféet on erinomainen hengähdyspaikka. Sisään houkuttelevat upeat leivokset, joiden kanssa voi nauttia vaikka lasin viiniä.

Wienercaféet, Biblioteksgatan 6

 

Tiedot sitoumuksetta.

Pyydä meiltä tarjous puh. 05 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi.

 


© 2017 | Kouvolan Matkatoimisto Oy