Tallinnan hotelli Metropol uudistuu

30.12.2016


Hotelli Metropolin huoneissa on uudet sängyt, tyynyt ja peitot. Uudistustyöt jatkuvat vielä alkuvuodesta 2017. Loppuvuodesta 2017 Metropolin viereen avataan uusi neljän tähden hotelli.

Tallinnan Rotermannin korttelissa sijaitseva hotelli Metropol uudistuu. Koko hotellissa on nyt uudet ja mukavat Sleepwell-vuoteet sekä Hemtexin uudet tyynyt ja peitot. Hotellin 2 hissiä uudistetaan vuoden 2017 alussa. Keväällä hotelliin hankitaan uudet 100% puuvillaa olevat vuodevaatteet. Huoneiden uudistustyöt jatkuvat alkuvuodesta 2017 ikkunoiden, seinien ja laipioiden osalta.

Hotelli Metropol sijaitsee Rotermannin korttelissa, lähellä satamaa, vanhaakaupunkia ja ostoskeskuksia. Hotellissa on 149 huonetta (kahden hengen huoneita, saunallisia huoneita, junior sviittejä ja sviittejä). Hotellilla 12 pysäköintipaikkaa ja ilmainen Wi-Fi. Kaikissa huoneissa on pieni jääkaappi.

1.2.2017 hotellin huonehintoihin ei enää sisälly aamusaunaa, sillä hotellin saunaosasto poistetaan kokonaan.


UUSI HOTELLI
Vuoden 2017 lopussa aivan hotelli Metropolin viereen avataan uusi 4* hotelli. Uudessa hotellissa tulee olemaan 137 hotellihuonetta (standard, superior, double de lux –huoneita, junior sviittejä ja sviittejä), 4 kokoustilaa yhteensä 150 hengelle, ravintola ja aulabaari sekä spa- ja wellness-osasto.

Lähde: hoteli Metropol


© 2017 | Kouvolan Matkatoimisto Oy