Tallinna tekemistä täynnä

Viking Linen laivamatkavarauksen yhteydessä voit varata kauttamme pääsyliput useisiin käyntikohteisiin ja erilaisiin kiertoajeluihin Tallinnassa:

Aloita päivä kylpien
Käynnistä päiväsi pulahtamalla vaikkapa Kalev Span altaisiin. Pakettiin sisältyy myös aamiainen.
Aikuinen alk. 21 €

Energian oivalluskeskus
Löydä, leiki, opi! Tutustu 101-vuotiaan sähkölaitoksen salaisuuksiin ja interaktiivisiin näyttelyesineisiin sekä matkusta etäisille planeetoille ja tutustu avaruuslöytöihin virtuaalisessa planetaariossa. 
Perhelippu 25 €

Kietoajelut
Kiertoajeluilla voit tutustua kätevästi ja helposti Tallinnaan. Valittavanasi on City Tourin Hop On Hop Off -bussikiertoajelu ja sisäänpääsy kahteen nähtävyyteen. Voimassaolo joko 24 tai 48 tuntia.
Aikuinen alk. 19 €

Oopperamatkat
Nauti Viron kansallisooppera Estonian tasokkaasta esityksestä ja yövy uudistetussa Original Sokos Hotel Virussa.
Alk. 112 €/hlö 2 hengen standard-huoneessa
Viking Club alk. 104 €/hlö 2 hengen standard-huoneessa

Tallinn Zoo
Tallinnan eläintarhassa tapaat lajeja lauhkeiden ja arktisten vyöhykkeiden alueilta ja eksoottisemmiltakin seuduilta, esimerkiksi jääkarhuja, amurinleopardeja ja leijonia. Tropiikkitalossa voit nähdä krokotiileja, simpansseja ja monia muita sademetsien asukkeja. 
Perhelippu alk. 9 €

Merimuseo Lennusadam
Lentosatama (Lennusadam) herättää mielenkiintoa merenkulkua ja meriteknologian innovaatioita kohtaan ainutlaatuisella näyttelyllään. Museo on sekä lasten että aikuisten mieleen.
Perhelippu 28 €

Tallinn Card
Tallinn Card tarjoaa sisäänpääsyn useisiin museoihin ja nähtävyyksiin, rajattoman matkustusoikeuden Tallinnan julkisessa liikenteessä sekä alennuksia eri liikkeissä ja ravintoloissa. Kortti on voimassa 24, 48 tai 72 tuntia. 
Aikuinen 24 h 25 €

Teletorn
Huikaisevat näköalat odottavat sinua Tallinnan TV-tornissa, joka on Baltian korkein rakennus. Korkeutta tornilla on peräti 314 metriä, näköalatasanne on 170 metrin korkeudessa. 
Perhelippu 21 €

Uutuus! Tallinn Legends -museo
Museo vie katsoja kiehtovalle matkalle keskiaikaiseen Tallinnaan. 40-minuuttisen esityksen aikana tutustutaan näyttelijöiden avustuksella yhdeksään hurjaan legendaan ja tarinaan, joita elävöittävät näyttävät valo- ja äänitehosteet.
Aikuinen 16 €
Lapsi 10-17 v 12 €

Tukholma - huippukohteiden pääkaupunki

Varaa pääsyliput huippukohteeseen koko matkaseurueelle, saat alennuksen Viking Linen päivän risteilyhinnasta - myös paremmista hyttiluokista!

ABBA The Museum
ABBA The Museum mullistaa käsityksesi museoista. Museo on täynnä elämyksiä, joiden avulla pääset osaksi legendaarista ABBA-tunnelmaa. Miltä kuulostaisi pukeutua ABBAn esiintymisasuihin, laulaa Polar Studiossa tai kiivetä lavalle hologrammikeikalle yhdessä bändin kanssa?
Hintaesimerkki su-ke: Helsinki-Tukholma-risteily ja sisäänpääsy ABBA The Museumiin alk. 45,50 €/hlö B-hytissä

Junibacken
Koe taianomainen päivä Junibackenissa, joka sijaitsee Djurgårdenin saarella Tukholman keskustassa. Ajele satujunalla, tutustu Astrid Lindgrenin ihaniin satuihin, käy teatterissa ja paljon muuta. 
Hintaesimerkki su-ke: Helsinki-Tukholma-risteily ja sisäänpääsy Junibackeniin alk. 109 €/perhe B-hytissä (2 aikuista ja 2-3 alle 16-vuotiasta)

Vikingaliv
Lähde matkalle historian myyttisimpään aikakauteen! Keväällä 2017 Tukholmassa avaa ovensa ainutlaatuinen Vikingaliv-elämyskeskus.
Merkittävin nähtävyys on Ragnfrids Saga, joka vie interaktiiviselle matkalle viikinkielämään vuonna 963. Näyttelyssä kerrotaan myös lasten ja naisten asemasta, asumuksista, viljelyksistä, ruoasta ja elämisen ja matkustamisen tavoista. 
Hintaesimerkki su-ke: Helsinki-Tukholma-risteily ja sisäänpääsy Vikingaliv-museoon alk. 40,50 €/hlö B-hytissä
Huom! Vikingaliv avautuu 29.4.2017. Liput ovat jo myynnissä. 

Samalla Viking Linen risteilyn yhteydessä voit ostaa kätevästi myös bussi- tai laivaliput näiden elämyskohteiden saarelle, Djurgårdenille!


© 2017 | Kouvolan Matkatoimisto Oy