Pyydä tarjous

Ehrwald, Itävalta 5.-9.6.2018

Naisten vaellusmatka 4 vrk


Oletko aina halunnut kokea Alpit muttet ole uskaltanut yksin lähteä? Lähde nauttimaan upeista Alppi maisemista yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa opastetulle patikointimatkalle Itävallan Tiroliin, Ehrwaldiin 05.06–09.06.2018.


Teemme päivittäin patikointiretken ympäröiville vuorille. Liikumme helppokulkuisilla reiteillä 1000 – 2000 metrin korkeudessa. Lähdemme aamulla liikkeelle ja illaksi palaamme hotelliin, rentoudumme hotellin spa-osastolla sekä päivälliseksi nautimme paikallisia herkkuja.

Matka sopii kaikille naisille, jotka ovat luonnosta ja ulkoilusta kiinnostuneita säällä kuin säällä. Sinulla on normaali yleiskunto ja terveys. Tarvitset mukaan repun, tukevat patikointiin sopivat varrelliset kengät, juomapullon sekä iloista, reipasta mieltä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Alpeilta - riittää, että pidät kävelystä/sauvakävelystä ja haluat nauttia kauniista luonnosta.

Päivän aikana ruokailemme alppimajoissa ja tarvitsemme myös eväitä reppuun. Lisäksi käytämme hissejä ja mahdollisesti paikallisbussia tai junaa kohteisiin siirryttäessä.

Oppaana matkalla toimii Marjak Rämä ja Pia Makaroff.

Matka toteutuu, jos lähtijöitä vähintään 8. Ryhmän koko enintään 12 henkilöä.

Seuraava patikointimatka suunnitteilla syyskuulle 2018

Lisätietoa ja ilmoittautumiset mukaan matkalle:
Marjak Rämä p. 040 573 0873
ramanmokkilomat@gmail.com
alppitahti.blogspot.fi

Vaellusohjelmasta ja maapalveluista vastaa Marjak Rämä


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100


Kuva: Marjak RämäEhrwald, Tyrol, Austria

© 2017 | Kouvolan Matkatoimisto Oy