alk. 870,00 € /hlö/h2

Lefkas 25.9.-2.10.2017

Luumäen lehden lukijamatka - täynnä


Joonian meren kaunis helmi Lefkas on kohde vertaansa vailla, jos haluat nauttia kauniista luonnosta, hyvästä ruuasta ja rauhallisista rannoista. Nidrin kylä tarjoaa myös hyviä ostosmahdollisuuksia, kirkasvetisen pikkukivirannan sekä kauniin rantabulevardin täynnä ravintoloita, kahviloita sekä muutamia myöhäisempäänkin illanviettoon sopivia baareja.


Tämä matka on tällä hetkellä täynnä!

Lentoaikataulu (Finnair):
25.9. Helsinki 07:05 - Preveza 10:30
2.10. Preveza 11:25 - Helsinki 14:45

Liitäntäkuljetuksen reitti:
Luumäki-Taavetti-Kouvola-Kuusankoski-Elimäki-Helsinki
Vain ne paikat ajetaan, josta ennakkoon ilmoittautuneita.
Bussiaikataulu toimitetaan matkalippujen mukana n. 1,5 vk ennen lähtöä.

Hotelli Captain Stavros ****-
Hyvätasoinen ja viihtyisä hotelli Nidrin kylän laidalla, kävelymatkan päässä ravintoloista ja sataman kävelykadusta. Rannalle noin 600 m. Hotellilla on uima-allas ja maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on aamiaishuone, baari, pieni kuntoiluhuone sekä lisämaksullinen Internet-nurkkaus. 34 huonetta, jotka ovat tilavia (yksiöt n. 40 m2 ja kaksiot n. 60 m2) ja niissä on pieni keittonurkkaus, kylpyhuone, hiustenkuivaaja, taulu-tv, ilmastointi, tallelokero ja wifi, sekä parveke tai maaparveke. Siivous 6 kertaa/viikko. 
Perushintaiset huoneet ovat yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone ja oleskelutila. Lisämaksusta yksiö, josta näkymä uima-altaan suuntaan tai kaksio, jossa erillinen makuuhuone ja näkymä uima-altaan suuntaan. 

Saimme matkalle muutamia lisähuoneita läheisestä Athos hotellista, joka sijaitsee noin 150 m Captain Stavroksesta.
Hotelli Athos ***
Athos on viihtyisä hotelli Nidrin laitamilla, 800 m rannalle ja 250 m keskustaan. Hotellissa on allasalue, missä altaassa on oma osio lapsille sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Snackbaari ja aamiaissali. Maksuton wifi. Paikallisliikennettä, jonka äänet kantautuvat osaan huoneista. Yksinkertaisia ja valoisia kahden hengen huoneita jääkaapilla. Taulu-tv ja puhelin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. 

Yhteinen retki ryhmälle: Lefkaksen saarikierros
Opi tuntemaan Lefkaksen kaikki kauniit osat ätällä saarikierroksella. Tulemme nauttimaan markkinatunnelmasta Lefkaksen kaupungin pääkadulla. Ehdimme myös vierailla saaren tunnetulla luostarilla Feneromenialla. Luostari rakennettiin jo vuonna 1634 paikalle, jossa aikaisemmin sijaitsi kreikkalaiselle Artemis-jumalalle pyhitetty temppeli. Nykyään paikalla sijaitsee museo, jossa on uniikkeja bysanttilaisia ikoneja ja antiikin aikaisia käsikirjoituksia. Matkaamme Agios Nikitan kylään, jossa pysähdymme 45 minuutin ajan. Tämän jälkeen jatkamme matkaa kohti Kathisman rantaa, jossa on aikaa virkistäytyä meressä ja rentoutua rannalla. Paluumatkalla pysähdymme Vasilikin kylässä, jossa on aikaa tutustua paikkaan omatoimisesti. Ruoka ja juomat eivät sisälly retken hintaan. 

Muita retkiä (lisämaksusta, varataan ja maksetaan perillä) mm.
- Meriretki
- Kreikkalainen ilta


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100

Hinta alkaen 870 €/hlö 2 hengen huoneessa

Hinta sisältää:
- Finnairin lennot, matkatavarat lennoilla, ateria lennoilla
- lentokenttäkuljetukset Suomessa ja Kreikassa
- 7 yön majoituksen Captain Stavros-hotellin yksiössä, jossa majoittuu 2 hlö
- buffetaamiaisen
- Lefkaksen saarikierroksen
- Apollomatkojen suomenkieliset opaspalvelut

Lisämaksusta:
- uima-allasnäkymällinen huone +25 €/hlö
- kaksio, jossa uima-allasnäkymä +210 €/hlö
- yksiö yhden hengen käyttöön +295 €/hlö
- muut retket

Palvelumaksu: 10 €/tilaus

Hinta lisähotellissa Athos*** kahden hengen huoneessa 820 €/hlö
Athoksessa lisämaksu yhden hengen huoneesta 95 €/hlö

Nidri, Lefkas, Greece

© 2017 | Kouvolan Matkatoimisto Oy