alk. 545,00 € /hlö

Jordanian rantalomat ja kiertomatkat

Lähi-Idässä sijaitseva aurinkoinen Jordania on noussut viime vuosien aikana suosituksi matkustuskohteeksi. Loistavat ranta-, sukellus- ja kulttuurikohteet odottavat vain viiden tunnin lentomatkan päässä Helsingistä! Hulppeiden hotellien ja viihtyisien rantojen kuntoon on panostettu. Punaisenmeren rannat tarjoavat myös monenlaisia aktiviteetteja - erityisesti sukellusta harrastaville puitteet ovat loistavat. Suosituimmista rantakohteista on helppo tehdä retkiä muualle Jordaniaan ja tutustua maan kulttuuriin ja historiaan!


Akaba

Akaba on oivallinen valinta talvilomakohteeksi: lämpötila helmi-huhtikuussa on mukavan lämmin, mutta ei kuitenkaan tukahduttavan kuuma.
Punaisenmeren rannalla sijaitsevassa pikkukaupungissa on mukavat puitteet lomailuun niin auringonoton kuin kulttuurinkin ystäville - golfia, sukellusta, snorkkelointia ja muita aktiviteetteja unohtamatta. Kaupungin edustalla oleva koralliriutta tarjoaa upeaa merenalaista väriloistoa! Akabasta teet vaivattomasti retkiä esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteisiin lukeutuvaan kalliokaupunki Petraan tai vaikka Wadi Rumin autiomaahan.

Lentoaikataulu:

Helsinki - Akaba, maanantai klo 12.45 - 17.40
Akaba - Helsinki, maanantai klo 07.00 - 12.00
Suorat lennot, Royal Wings

Lähdöt maanantaisin 13.2. - 17.4.2017 välisenä aikana!

Edullinen rantaloma Akabassa, 7 yötä

Al Qidra Hotel *** alkaen 545€/hlö
My Hotel *** alkaen 545€/hlö
Days Inn Aqaba *** alkaen 695€/hlö
Marina Plaza Tala Bay *** alkaen 699€/hlö
Oryx-Hotel *** alkaen 699€/hlö

Hintaan sisältyy: lennot veroineen, matkatavarat, lentokenttävastaanotto, Jordanian viisumi saavuttaessa, majoitus valitussa hotellissa kahden hengen huoneessa, päivittäiset aamiaiset sekä 24h-päivystys/hätänumero suomeksi. Max 2 aikuista/huone. Lisämaksusta yhden hengen huoneet ja retket yksityisellä kuljetuksella ja englanninkielisellä opastuksella.

Tasokas rantaloma Akabassa, 7 yötä

Hilton Double Tree **** alkaen 998€/hlö
Radisson Blu Tala Bay Aqaba **** alkaen 1249€/hlö
Mövenpick Tala Bay ***** alkaen 1159€/hlö
Kempinski Aqaba ***** alkaen 1199€/hlö

Hintaan sisältyy: yksityiset lentokenttäkuljetukset, henkilökohtainen vastaanotto ja avustus kohteessa, majoitus valitussa korkeatasoisessa hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa, lennot veroineen, matkatavarat, välipala ja juoma lennolla, Jordanian viisumi saavuttaessa, päivittäinen aamiainen sekä 24h -päivystys/hätänumero suomeksi. Saatavilla myös perhehuoneita. Lisämaksu 10.4.2017 lähdölle. Lisämaksusta yhden hengen huoneet ja retket yksityisellä kuljetuksella ja englanninkielisellä opastuksella.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous
Aqaba, Jordania

© 2017 | Kouvolan Matkatoimisto Oy