Ajankohtaista » Kouvolan Matkatoimisto


Venäjän viisumien toimitusaika normaalia pidempi

2.12.2019


Venäjän konsulaatit ovat suljettuina vuodenvaihteessa noin kahden viikon ajan Venäjän uudenvuoden lomien vuoksi. Jos olet matkustamassa Venäjälle vuodenvaihteessa tai heti alkuvuodesta, haethan viisumia hyvissä ajoin.

Venäjän viisumeiden toimitusajat ovat tällä hetkellä normaalia pidempiä lähestyvän joulun ja vuodenvaihteen vuoksi. 

Venäjän konsulaatit ovat suljettuina vuodenvaihteessa noin kahden viikon ajan Venäjän uudenvuoden lomien vuoksi. Tämä pidentää viisumeiden käsittelyaikoja, sillä konsulaattien ollessa suljettuina konsulaatit eivät ota vastaan uusia viisumianomuksia,  käsittelyssä olevien anomusten käsittely etene, eikä valmiita viisumeita luovuteta ulos konsulaatista. 

Suosittelemme kaikkia vuodenvaihteessa ja alkuvuodesta Venäjälle matkustavia anomaan viisumia mahdollisimman hyvissä ajoin viimeistään heti joulukuun alussa.


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy