Ajankohtaista » Kouvolan Matkatoimisto


Coronavirustiedote

Heidi Laukas 14.3.2020


Kouvolan Matkatoimiston järjestämien matkapakettien peruutus 31.3.2020 asti

Hyvä asiakkaamme!
 
Viime päivinä coronavirustilanne on kehittynyt nopeasti ja nyt Suomen ulkoministeriö on muuttanut kaikkien maiden matkustussuosituksen muotoon ”Tarpeetonta matkustusta vältettävä”.
Tämän vuoksi kaikki matkat, jossa vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Kouvolan Matkatoimisto Oy on peruutettu 31.3.2020 asti. Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joiden matka on peruutettu ensi viikon aikana.
 
Jo matkalla olevat asiakkaat voivat jatkaa lomaa normaalisti, jos kohdemaan tilanne ei edellytä muuta. Jos käynnissä olevaan matkaan tulee muutoksia, olemme yhteydessä asiakkaisiin kohteessa.
 
Huhtikuulle varattujen matkojen tilannetta seurataan tiiviisti. Toistaiseksi tarjoamme kaikkiin huhtikuun matkoihimme kuluttoman siirto-oikeuden toiselle ajankohdalle (lähtökohtaisesti siten, että uusi matka 30.11.2020 mennessä).
Jos haluat tässä vaiheessa peruuttaa huhtikuun matkasi, perimme peruutuksesta todelliset, meille aiheutuneet peruutuskulut. Yritämme kaikissa tapauksissa neuvotella yhteistyökumppaneidemme kanssa jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman hyvän lopputuloksen, olipa kyse sitten matkan siirrosta tai peruutuksesta.
 
Toukokuun matkojen osalta noudatetaan toistaiseksi normaaleja peruutusehtoja ja matka-ajankohdan siirrot käsittelemme tapauskohtaisesti.
 
Niiden Kouvolan Matkatoimistosta ostettujen matkojen osalta, jossa me olemme toimineet välittäjänä, noudatamme kunkin vastuullisen matkanjärjestäjän ohjeita ja käytäntöjä.
Jos olet ostanut yksittäisen matkapalvelun, kuten pelkän lennon, majoituksen, junaliput jne., noudatamme kunkin palveluntuottajan sääntöjä.
 
Me Kouvolan Matkatoimistossa seuraamme koronavirustilannetta tiiviisti ja reagoimme kaikkiin tuleviin muutoksiin niiden edellyttämällä tavalla asiakkaidemme turvallisuuden ja lomien onnistumisen varmistamiseksi.
Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä sekä ystävällisistä viesteistänne, Pyrimme tässä täysin poikkeuksellisessa ja ennen kokemattomassa tilanteessa tekemään kaikkemme, jotta tulevat matkat saadaan toteutettua toivomallanne tavalla. Yrityksemme yli 30-vuotisen taipaleen varrella on sattunut ja tapahtunut monenlaista ja vaikka viime päivien tapahtumat ovatkin täysin omaa luokkaansa, meillä on siitä huolimatta täysi luottamus siihen, että elämä – ja matkustus – jatkuu, kunhan pahimmasta päästään yli.
 
Toimistomme palvelee toistaiseksi normaalisti, parhaiten meidät tällä hetkellä kuitenkin tavoitat sähköpostilla tai puhelimitse. Jos tulet käymään toimistossamme, tulethan vain täysin terveenä ja oireettomana.
 
Lisää tietoja löytyy:
www.um.fi
www.thl.fi
www.kkv.fi
 
Pahoittelumme ja kiitokset ymmärryksestänne!
 
Kouvolan Matkatoimisto Oy
Heidi, Virve ja Sinikka Laukas
yrittäjät

© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy