Ajankohtaista » Kouvolan Matkatoimisto


Vuoden 2020 aikana umpeutuvat lahjakortit

Heidi Laukas 6.11.2020


Koronaviruksen aiheuttamien matkustusrajoitusten vuoksi olemme pidentäneet lahjakorttien voimassaoloa. Nyt voit siis rauhassa suunnitella tulevia matkojasi!

Olemme automaattisesti pidentäneet kaikkien 2020 vuoden aikana umpeutuneiden tai umpeutuvien Kouvolan Matkatoimiston lahjakorttien voimassaoloa 31.5.2021 asti.
Jos sinulla on lahjakortti, jonka voimassaolon päättyminen ajoittuu ajalle 1.1.-31.12.2020, ei sinun tässä vaiheessa tarvitse tehdä mitään ja voit käyttää lahjakorttisi 31.5.2021 mennessä.
Pidennys koskee Kouvolan Matkatoimiston eurosummaisia lahjakortteja.
Ei koske yhteistyökumppaneidemme, mm. laivayhtiöiden, lahjakortteja tai vastikkeettomana jaettuja arpajais- ja palkintolahjakortteja.

Muistathan, että:
- lahjakortilla voit ostaa myös kotimaan matkapalveluita, mm. hotellimajoituksia, junalippuja, lentolippuja, autonvuokrausta jne.
- lahjakortilla varattavan matkan ei tarvitse tapahtua lahjakortin voimassaolon aikana, ainoastaan matkavaraus täytyy tehdä ennen lahjakortin umpeutumista. Itse matka voi ajoittua niin pitkälle eteenpäin kun matkat vain ovat myynnissä.

Nyt onkin hyvä hetki suunnitella tulevia matkoja vaikkapa kesälle tai syksylle 2021.
Olethan huomannut Varaa nyt - Maksa myöhemmin -kampanjamme, jota on nyt jatkettu 31.3.2021 asti tehtäviin varauksiin?
Katso lisätietoja tästä.

Lahjakortti


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy