Tonavan jokiristeily 5.10.-12.10.2020 » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 595,00 € /hlö

Tonavan jokiristeily 5.10.-12.10.2020

Kristina Cruises


Vaikka askel jo painaisi, tekeekö mieli tekee nähdä ja kokea uutta? Tällä lokakuun alun Tonavan risteilyllä tarjoamme vierailusatamissa mahdollisuuden lähteä retkille, joissa on tavanomaista vähemmän kävelyä. Budapestissä, Bratislavassa ja Wienissä on saatavilla sekä perinteinen retki, että vähemmän kävelyä sisältävä retki. On tärkeää, että matkan varausvaiheessa ilmoitat, kumpaa retkivaihtoehtoa haluat käyttää. Retket sisältyvät matkan hintaan.


KC logo

Messutarjous vain Kouvolan Matkatoimistosta!
Nyt erikoishintaan alk. 1595€/hlö
Vain 20 paikkaa! Varaa heti!

MATKAOHJELMA

Hintaan sisältyvät ateriat on merkitty matkaohjelmaan (A=aamiainen, L= lounas, P=päivällinen, TH=täysihoito).

Maanantai 5.10.
Helsinki – Budapest (L,P)
Lento Budapestiin. Kuljetus satamaan, jossa m/s Swiss Diamond odottaa. Laivaan nousu jan majoittuminen hytteihin. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa.

Tiistai 6.10.
Budapest, laiva lähtee 13.00 (TH)
Tonavan kahtia jakama, Unkarin pääkaupunki Budapest on historiallisten kylpylöiden ja kahviloiden sekä upeiden näköalojen kaupunki. Joen toisella rannalla kohoaa Budan vehreä linnavuori; vastarannalla levittyy modernimpi Pest
vilkkaine ostoskatuineen, kauppahalleineen ja kahviloineen. Katukuvaa hallitsee komea arkkitehtuuri – valtava parlamenttitalo on erityisen näyttävä kokonaisuus. Tunnelmallisimmillaan Budapest on illan tullen, kauniisti valaistuna.
• Risteilyn hintaan sisältyvä retki: Budapestin nähtävyydet*

Keskiviikko 7.10.
Bratislava klo 7.00 - 15.30 (TH)
Slovakian pääkaupunki Bratislava toimi myös Unkarin kuningaskunnan pääkaupunkina 1500–1700-luvuilla. Sen viehättävässä historiallisessa keskustassa on paljon kaunista katseltavaa; vanha kaupunginportti, komeita palatsiaukioita ja kirkkoja. Kävelykatuja reunustavat pastellinväriset rakennukset ravintoloineen ja kahviloineen. Päänähtävyys on kukkulan päällä oleva linna, mistä avautuu hienot näköalat.
• Risteilyn hintaan sisältyvä retki: Bratislavan kaupunkikierros*

Torstai 8.10.
Dürnstein klo 6.00–12.00
Melk klo 15.00 - 19.30 (TH)
Monien myyttien ja historiallisten tarinoiden värittämä, maalauksellisen kaunis Wachaun laakso seurailee Tonavaa yli kolmenkymmenen kilometrin matkalla Itävallassa, Melkin ja Kremsin kaupunkien välissä. Historiallisista monumenteistaan ja erinomaisista valkoviineistään tunnettu idyllinen, kukkulainen laakso on Unescon maailmanperintökohteisiin lukeutuvaa kulttuurimaisemaa. Joen varrella on kaupunkeja ja kyliä. Jyrkkiä rinteitä koristavat aprikoositarhat ja viiniviljelmät sekä vanhat palatsit, luostarit ja linnat, tai niiden kuvaukselliset rauniot.
Melkin pieni itävaltalaiskaupunki lepää Tonavan varrella kauniissa, vihreissä maisemissa. Melk tunnetaan ennen muuta komeasta benediktiiniluostaristaan, joka on vallannut kallioisen kukkulan laen kuin linnoitus. Luostarin historia juontuu 1000-luvulle, joskin nykyrakennukset ja niiden loistelias barokkityyli ovat 1700-luvulta.
• Risteilyn hintaan sisältyvä retki: Melkin luostari*

Perjantai 9.10.
Linz klo 5.30–19.00 (TH)
Itävallan kolmanneksi suurin kaupunki, Tonavan rannalle asettunut Linz huokuu luovuutta ja innovatiivisuutta. Sen päänähtävyyksiä ovat tulevaisuutta henkivä sähköisen taiteen keskus ja modernintaiteen museo. Vireän nykykulttuurin vastapainoksi Linzissä on myös kaunis keskiaikainen vanhakaupunki kirkkoineen, sisäpihoineen ja pastellinvärisine barokkirakennuksineen. Alueella on pikkukauppoja ja kahviloita, joissa voi herkutella perinteisellä Linzin tortulla. Linzin maamerkkinä on korkealla kukkulalla oleva kirkko, jonka kupeesta avautuu hieno näköala.
• Lisämaksullinen retki: Český Krumlov
• Lisämaksullinen retki: Linzin kaupunkikierros

Lauantai 10.10.
Wien, laiva saapuu klo 9.00 (TH)
Itävallan pääkaupunki, hurmaava Wien, tekee vaikutuksen historiallisilla nähtävyyksillään ja kulttuuritarjonnallaan. Sitä komistavat keisarilliset palatsit, kauniit puistot ja puutarhat sekä vanhankaupungin sokkeloiset kujat. Hienostuneissa perinnekahviloissa viivähdetään kakkupalan ääressä. Wienin elämyksiä on käydä oopperassa tai klassisen musiikin konsertissa. Toisaalta kaupunki on muutakin kuin menneen maailman tunnelmointia; Wienistä löytyy myös modernia kaupunkikulttuuria ja taidemuseoita sekä hyvät ostosmahdollisuudet.
• Risteilyn hintaan sisältyvä retki: Wienin kaupunkikierros*
• Lisämaksullinen retki: Schönbrunnin palatsi
• Lisämaksullinen retki: Iloisia wienilässävelmiä - klassisen musiikin konsertti

Sunnuntai 11.10.
Wien, laiva lähtee klo 1.00 Budapest, laiva saapuu klo 16.30
Päivä vierähtää vaihtuvia maisemia katsellen. Laivalla juhlailta.

Maanantai 12.10.
Budapest – Helsinki (A)
Laivastanousu, kuljetus Münchenin lentokentälle ja lento Helsinkiin.

*Tällä risteilyllä voit lähteä myös retkille, joissa on vähemmän kävelyä ja joiden tempo on rauhallisempi. Näiden retkien ohjelmasta on jätetty kävelyosuudet minimiin ja lyhyisiin kävellen tehtäviin siirtymiin on varattu tavanomaista enemmän aikaa. Huomioithan, että jotkin tutustumiskohteista korvautuvat muulla ohjelmalla. Ilmoitathan varausvaiheessa, mikäli haluat valita tämän retkivaihtoehdon. Budapestissa jää pois linnavuoren kävely ja Bratislavassa sekä Wienissä kulkeminen vanhassa kaupungissa, Melkissä oma ryhmä, jolla hieman eri aikataulu.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100

Risteilyn hinta

Hinta (€/hlö):
1. kansi (keula- tai peräosa) 1595 €/hlö
1. kansi (keskiosa) 1695 €/hlö
2. kansi 1895 €/hlö

Hintaan sisältyy:
• Risteily m/s Swiss Diamond **** -laivalla jaetussa kahden hengen hytissä
• Reittilennot turistiluokassa Helsinki–Budapest–Helsinki
• Ohjelma ja täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) laivalla
• Ruokajuomat laivalla: talon viini, hanaolut, mehut, virvoitusjuomat
• Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
• Kuljetukset lentokenttä–laiva–lentokenttä
• Lentokenttäverot ja satamamaksut
• Kristina® –matkanjohtajien palvelut

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Kristina Cruises Oy

Varaukset ja lisätiedot: Kouvolan Matkatoimisto Oy, puh. (05) 744 3113 tai s-posti matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

Palvelumaksu: 10 €/varaus

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinun matkaasi sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia.
Kristina Cruises oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kristina Cruises Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista.


© 2020 | Kouvolan Matkatoimisto Oy