Vuonoristeilyt Kööpenhaminasta - Royal Caribbean - Kansainväliset risteilyt - Kööpenhamina, Stavanger, Bergen, Ålensund, Geiranger » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 240,00 € €/hlö

Vuonoristeilyt Kööpenhaminasta

Serenade of the Seas - Royal Caribbean Cruise Line


Ainutlaatuisia maisemia ja vaivatonta matkan tekoa Royal Caribbeanin Serenade of the Seas aluksella! Laivaan tulee runsaasti luonnonvaloa suurista ikkunoista, jotka mahdollistavat upeiden maisemien ihailun! Laiva on modernin tyylikäs elegantteine huonekaluineen. Aktiviteetti- ja palveluvalikoimat ovat laajat, mahdollisuuksia on kiipeilyseinästä golfiin. Monipuolisella spa-osastolla pääsee rentoutumaan ja iltaohjelmaa löytyy kaikenikäisille. Alukselta löytyy myös laaja ravintolavalikoima sekä useita baareja ja kahviloita.


Vuonoristeily Kööpenhaminasta 7 yötä - Serenade of the Seas

1. pv lähtö Kööpenhaminasta 17:00
2. pv merellä
3. pv Stavanger, Norja 08:00-18:00
4. pv Bergen, Norja 08:00-18:00
5. pv Alesund, Norja 08:00-18:00
6. pv Geiranger, Norja 07:00-17:00
7. pv merellä
8. pv saapuminen Kööpenhaminaan 07:00

 
Matkaesimerkki:

 
13.-20.5.2017 - 7 yötä Vuonoristeilyllä
sisähytissä alkaen 1240€/hlö
ulkohytissä (merinäköala) alkaen 1450€/hlö
parvekehytissä (merinäköala) alkaen 1760€/hlö

 
19.-26.8.2017 - 7 yötä Vuonoristeilyllä
sisähytissä alkaen 1525€/hlö
ulkohytissä (merinäköala) alkaen 1730€/hlö
parvekehytissä (merinäköala) alkaen 2300€/hlö

 
Hinta sisältää lennot Kööpenhaminaan meno-paluu Finnair, lentolippuihin kuuluvat lentokenttäverot, matkustajamaksut sekä polttoainelisämaksut, 7 yön risteilyn valitussa 2 hengen hytissä, risteilyyn kuuluvat verot, satamamaksut sekä pakolliset palvelurahat.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy