Aruba Curacao Bonaire yhdistelmämatka - Karibianmeren ABC-saaret » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 895,00 € /hlö 9 yötä

Yhdistelmämatka ABC-saarille

Aruba-Curacao-Bonaire


Upeita rantoja, rentoa Karibian tunnelmaa, kirkkaat sukellus- ja snorklailuvedet... Karibialainen taivas maan päällä!


 

 

Curacao on aurinkoinen ja lämminvetinen loma- ja sukellussaari. Aruba on loistava rantakohde ympäri vuoden. Bonaire on sulkeltajien ja snorklaajien paratiisi!
ABC-saarille voit matkustaa huoletta ympäri vuoden. Lämpötila on ympäri vuoden 30 asteen tienoilla ja saari jää hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolelle.

Curacao

Curacao on aurinkoinen ja lämminvetinen loma- ja sukellussaari. Curacaolle voi matkustaa huoletta ympäri vuoden, koska saari jää hurrikaani vyöhykkeen ulkopuolelle. Curacaolla on kaikkea mitä trooppiselta lomalta kaivataan: tasainen lämpötila, valkohiekkaisia rantoja, vehreitä palmuja, värikkäitä kukkia, hyvät ostosmahdollisuudet, mukavia ravintoloita, yöelämää, tasokkaita hotelleja, kaunista luontoa, kulttuuria ja erinomaiset vesiurheilumahdollisuudet.

 

Aruba

Aruba on loistava rantakohde ympäri vuoden. Rannat ovat valkohiekkaisia ja puhtaita, vedet ovat kirkkaita ja sopivat hyvin snorklailuun, lämpötila on ympäri vuoden 30 asteen tienoilla ja mikä parasta, saari jää hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolelle. Saaren länsipuoli sopii parhaiten rauhallista ja kuvankaunista rantaa etsiville ja itäpuoli puolestaan on jylhää kalliorantamaisemaa ja sopii hyvin surffaajille ja rannikolla on paljon pieniä rantapoukamia ja kalliosolia.
Karibian värit loistavat saaren jokaisessa kolkassa. Värikkäät linnut, turkoosin sininen meri, kirkkailla väreillä maalatut talot sekä Oranjestadin vaihteleva kaupunkimaisema...

Bonaire

Bonaire on sulkeltajien ja snorklaajien paratiisi!
ABC-saarten ehkä tuntemattomin saari on karunkaunis ja luo erinomaiset puitteet aktiivilomailulle - sukeltajat, snorklailijat, lintuharrastajat, pyöräilijät, purjelautailijat ja vesiurheilijat löytävät varmasti omansa. Suuret turistimassat puuttuvat Borairelta ja saarella voi nauttia luonnon rauhasta, autioista rantapoukamista sekä pienistä pikkukylistä.
Hintataso saarella on muita ABC-saaria hieman korkeampi, koska kaikki tuotteet tuodaan saaren ulkopuolelta. Siitä huolimatta saari kannattaa sisällyttää matkaan, koska se tarjoaa aitoja elämyksiä paikallisten ihmisten keskellä ja ihmisten ystävällisyys ja välittömyys on omaa luokkaansa.

3 YÖTÄ ARUBA + 3 YÖTÄ CURACAO + 3 YÖTÄ BONAIRE

HINTA ALKAEN 1895€/HLÖ

Hinta sisältää KLM:n lennot, saarten väliset lennot, lipulla perittävät lentokenttäverot, majoituksen 2 hengen huoneessa keskitason hotelleissa (esim. The Mill Resort Aruba, Lions Dive Resort Curacao, Divi Flamingo Beach Resort Bonaire).

 

VINKKI!

ABC-saaret sopii hyvin ympärivuotiseen matkustukseen, mutta hintataso varsinkin kesällä on melko korkea. Edullisinta matkustusaikaa on loka-marraskuu.

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Lue lisää Curacaosta:

www.curacao.com

Katso lisätietoja:

www.aruba.com

Katso lisätietoja:

www.tourismbonaire.com

Linkin tiedot sitoumuksetta!
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy