Reykjavik Toronto yhdistelmämatka - omatoimimatka, lennot, majoitus - Islanti, Kanada » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 045,00 € /hlö 8 yötä

Yhdistelmämatka Islantiin ja Kanadaan

Reykjavik-Toronto


Kuumat lähteet, jäätiköt, Niagaran putoukset... 2 kaupunkia, jotka itsessäänkin ovat näkemisen arvoisia, mutta niiden ympäristössä olevat luontokohteet todella kruunaavat upean matkan!


 

 

Toronto ja Reykjavik täydentävät erinomaisesti toisiaan! Niitä molempia yhdistää se, että ne luovat hyvät puitteet omatoimiselle matkailijalle lähteä tutustumaan kaupunkien lähiympäristöön.
Reykjavikista käsin Islannin upeimmat luonnon nähtävyydet, kuten Gullfossin vesiputokset, geyshirien alue, jäätiköt ja tulivuoret. Torontosta käsin on kätevä lähteä tutustumaan esimerkiksi Niagaran putouksiin, Niagara on the Laken viehättävään pikkukaupunkiin, Inniskillin viinitilaan tai Marineland Canada -huvipuistoon.

Reykjavik

Islannin nuorekkaan pääkaupungin Reykjavikin vilkas iltaelämä on kokemisen arvoinen. Reykjavikissa voit myös uida ulkoilmauimaloissa tai lähteä retkelle kuumavesilähteille, jäätiköille tai vaikkapa tulivuorille. Reykjavikin suosituimman ostoskadun, Laugavedurin, varrelta löytyy satoja kauppoja ja kymmeniä ravintoloita.

Toronto

Ontario-järven pohjoisrannalla sijaitseva Toronto on Kanadan yksi monipuolisimmista kaupunkikohteista. Maailman pisin katu, Yonge Street, CN Tower, lukuisat tasokkaat ja mielenkiintoiset museot, taidegalleriat ja monipuolinen musiikki- ja kulttuuritarjonta takaavat, että kaupungissa ei varmasti tule aika pitkäksi. Ja jääkiekkofanit voivat yhdistää matkaan vaikka Toronto Maple Leavesin ottelun! Ja mikä parasta, lähiympäristössä on paljon mielenkiintoista näkemistä ja tekemista, mm. Niagaran putoukset noin tunnin matkan päässä. Erinomainen kohde omatoimiselle matkailijalle, joka haluaa nähdä paljon!

 

4 YÖTÄ REYKJAVIKISSA + 4 YÖTÄ TORONTOSSA

HINTA ALKAEN 1045€/HLÖ

Hinta sisältää Icelandairin lennot m/p, lipulla perittävät lentokenttäverot, 4 yön majoituksen keskitason keskustahotellissa Reykjavikissa (esim. Hotel Fron) aamiaisella ja 4 yön majoituksen keskitason keskustahotellissa Torontossa (esim. Bond Place Hotel) ilman aamiaista.
Matkatavarat kaikilla lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Sekä Islanti että Toronton seutu sopivat hyvin ympärivuotiseen matkustukseen. Hintataso on korkeimmillaan kesällä ja edullisimmillaan talvikaudella.

Molemmissa kohteissa autonvuokraus on hyvä tapa päästä kaupunkia ympäröivään luontoon paremmin. Myös osa matkan yöpymisistä voidaan varata pienempiin paikkoihin, kuten Islannin etelärannikolle tai Niagara on the Laken -pikkukaupunkiin.
Myös ilman omaa autoa kohteita pääsee näkemään monipuolisesti sekä Reykjavikista että Torontosta käsin tehdään paljon opastettuja päiväretkiä lähialueen kohteisiin.

Varatessasi Kanadan matkapaketin kauttamme, voimme hoitaa puolestasi myös Kanadan eTA-matkustusluvan. Luvan hinta matkavarauksen yhteydessä 15€/hlö sisältäen luvan ja palvelumaksumme.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy