Hanoi, Saigon, Phan Thiet - Yhdistelmämatka - Vietnam - Omatoimimatka » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 220,00 € /hlö 9 yötä

Yhdistelmämatka Vietnamiin

Hanoi-Saigon-Phan Thiet


Kulttuuria, historiaa, rantoja, ystävällisiä ihmisiä.. Eksoottinen, vehreä Vietnam valloittaa!


Vietnam on monipuolinen lomakohde, jolla on paljon annettavaa - kaunista luontoa, riisipeltoja silmänkantamattomiin, edullinen hintataso, paljon nähtävyyksiä sekä pitkiä hiekkarantoja.

Ho Chi Mingh City

Ho Chi Minh City eli Saigon on Vietnamin suurin kaupunki. Saigonissa ovat edustettuna monen eri maan keittiöt! Hyvän ruoan ystävä voikin valita omansa ranskalaisista, thaimaalaisista, korealaisista, kiinalaisista, japanilaisista tai vaikkapa intialaisista ravintoloista.  Ostoksia voi tehdä merkkiliikkeissä, paikallisessa ostoskeskuksessa tai värikkäillä markkinoilla! 

Phan Thiet

Phan Thiet on aito vietnamilainen kalastajakaupunki ja reilun kymmenen kilometrin päässä sijaitsevalla Mui Nen ranta-alueella voit viettää rentouttavaa rantalomaa poissa suurten kaupunkien vilinästä. Phan Thietin lähistöllä on myös golfkenttiä, joten aktiivilomailukin onnistuu.
Alueen nähtävyyksistä kiinnostavimpia ovat mm. hiekkadyynit, Tuong Phat Nam -buddhapatsas sekä tuhat vuotta vanhat hindutemppelit.

6 YÖTÄ PHAN THIET/MUI NE + 3 YÖTÄ HO CHI MING CITY

HINTA ALKAEN 1220€/HLÖ

Hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot, lipulla perittävät lentokenttäverot, 6 yön majoituksen Phan Thietissa (esim. Saigon Muine Resort) ja 3 yön majoituksen Ho Chi Mingh Cityssä (esim. Central Palace), lentokenttäkuljetukset sekä aamiaiset.

VINKKI!

Lämpötilat Etelä-Vietnamissa ovat melko tasaiset ympäri vuoden, alimmillaan 21-25C ja ylimmillään  31-35C. Parasta aikaa matkustaa Vietnamiin on marraskuusta huhtikuuhun. Hinnat ovat edullisimmat sadekauden aikaan eli kesällä.
Kohdevaihtoehtoja Vietnamissa on lukuisia ja nähtävää.
Suomen kansalainen voi oleskella turistina Vietnamissa enintään 15 päivää ilman viisumia.

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy