Hollanti - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 310,00 € €/hlö 3 yötä

Alankomaiden pikkukaupungit

Delft, Gouda, Dordrecht ja Breda


Alankomaiden lyhyet etäisyydet ja hyvät liikenne yhteydet mahdollistavat useammankin pienemmän kohteen yhdistämisen samalle matkalle.


Lisätietoja Alankomaista:

www.holland.com

(linkin tiedot sitoumuksetta)

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Delftissä alkaen 395€/hlö
tai
3 yötä Goudassa alkaen 310€/hlö 
tai
3 yötä Dordrechtissä alkaen 415€/hlö
tai
3 yötä Bredassa alkaen 385€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. Johannes Vermeer Delft/Campanile Gouda/Bastion Holte Dordrecht Pependrecht/Boutique Noveau Van Ham Breda ) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset Amsterdamista kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Alankomaat sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten. 
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Näihin kaikkiin kohteisiin matkustaa junalla Amsterdamin Schipolin lentokentältä alle tunnissa ja vuokra-autolla liikkuminen on myös helppoa.
Voit myös yhdistää useamman Alankomaiden kohteen samalle matkalle tai käydä samalla reissulla Hollannin lisäksi vaikka Belgiassa! Julkiset liikenneyhteydet toimivat hyvin ja liikkuminen on helppoa, myös Hollannin rajojen ulkopuolelle.

DELFT

Maan eteläosassa, Haagin ja Rotterdamin puolivälissä sijaitseva Delft on yksi Alankomaiden kauneimmista kaupungeista vanhoine rakennuksineen, idyllisine kanavineen ja leppoisine aukioineen.
Delft sai kaupunkioikeudet jo vuonna 1246, joten sillä on pitkä ja rikas historia takanaan. Kaupungilla on vahvat siteet kuninkaalliseen perheeseen: Markt –toriaukion laidalla olevan vaikuttava Nieuwe Kerk –kirkon maanalainen hautaholvi on edelleenkin kuninkaallisten viimeinen leposija. 
Delft on perinteisesti ollut kukoistava taide- ja käsityöläiskaupunki. Yhä edelleen kuuluisaa sini-valkoista keramiikka valmistetaan tarkkuutta vaativana käsityönä perinteisin menetelmin.

GOUDA                    

Gouda on nimenä varmasti kaikille tuttu kauppojen juustohyllyiltä, mutta Gouda on myös erittäin idyllinen näkemisen arvoinen pikkukaupunki.
Kaupunkioikeudet Gouda sai jo vuonna 1272, ja sen vanha ydinkeskusta on yksi Hollannin viehättävimmistä – kaupungintalo on kuin satukirjan linna konsanaan!
Markt –aukiolla on reunustettu ravintoloilla terasseineen; toriaukion ja Sint-Janskerk -kirkon ympärille levittäytyy pienien kujien ja ostoskatujen verkosto.
Juusto on tietysti erottamaton osa kaupunkia, sen historiaa ja nykypäivän imagoa.
"Goudse Waag" oli aikoinaan juustojen punnituspaikka, nykyään se toimii museona, tarjoten tietoutta historiasta ja valmistuksesta; myös juustonmaistajaiset tietysti mahdollista.
Kesäkaudella torstai aamupäivisin torilla pidetään yleisölle juustomarkkinat, vanhaan nostalgiseen malliin.

Kaupunkiin tutustuu parhaiten kuljeksimalla idyllisillä kaduilla ja kujilla, mutta hypätä voi myös kanavaristeilyveneen kyytiin.

DORDRECHT

Dordrecht on yksi Alankomaiden kaupunkien helmistä, mutta jäänyt aina suurempiensa varjoon. Uniikki saarella sijaitseva keskusta huokuu historiaa ja sen charmia, mutta elää samalla vahvasti myös nykypäivää. 'The Times' lehti on sijoittanut Dordrechtin tekemälleen ‘hidden gem’ –listalle, johon on nostettu esiin kolmekymmentä eurooppalaista tuntemattomampaa kiinnostavaa kaupunkikohdetta.
Dordrecht (noin 20km etelään Rotterdamista) on Hollannin vanhin kaupunki. Vuonna 1220, Willem I myönsi kaupunkioikeudet ja sen seurauksena kaupunki nousi loistoonsa. Stragisesti mainio sijaijnti joen äärellä johti siihen että kaupungista tuli tärkeä kauppapaikka (tärkeimmät tuotteet olivat viini, puu, sokeri ja vilja).
Vuoden 1421 St. Elizabeth -tulvan jälkeen Dordrechtista muotoutui nykyisinkin tuntemamme saarella sijaitseva kaupunki.
Dordrecht on monumenttien kaupunki, jo ydinkeskustassa niitä on listattu yli 1000, ja niillä kaikilla on tietysti tarinansa kerrottavana.
Katukuvan luovat keskiajalta peräisin olevat talot tyypillisine julkisivuineen, vanhat varastorakennukset, rikkaiden kauppiaiden talot, kirkot, köyhäintalot, viehättävät sisäpihat ja satama-altaat.
Grote Kerk -kirkon vino torni on hallinnut vuosisatojen ajan kaupungin silhuettia; kallistuma on lähes kaksi metriä, eli enemmän kuin kuuluisan Pisan kaltevan tornin. 

Dordrecht on myös mainio shoppailu paikka; ketjuliikkeiden lisäksi pieniä erikoisliikkeitä ja putiikkeja. Kahvilat ja ravintolat joka makuun viimeistelevät kaupungin kattavan tarjonnan.

BREDA

Breda on elämästä ja sen arkisista iloista nauttiva kaupunki pohjois-Brabantin maakunnassa; kaupunki kuuluu maan kymmenen suurimman joukkoon.
Alankomaiden kuninkaallisen perheen esi-isät, Nassau –suku on merkittävä tekijä Bredan historiassa ja yhä nykyisinkin kaupungissa on nähtävissä tuosta aikakaudesta muistuttavia monumentteja. Kaupunki huokuu historiaa, mutta innovatiivisen arkkitehtuurin ansiosta Breda elää myös vahvasti nykypäivää.
Breda on tunnettu burgundilaisesta, rennosta elämäntavasta: elämästä nautitaan ja etenkin hyvä ruoka ja juoma ovat siinä keskipisteenä. Ei siis ihme että kaupungissa on todella kattava tarjonta kahviloita, baareja ja ravintoloita jokaiseen makuun, skaalaa on huokeista ravintoloista aina huippu keittiöiden luomuksiin. Juomapuolella ollaan ylpeitä myös kaupungin olutkulttuurista.

 

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy