Australia - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Australia

Australiassa voit nauttia auringosta, luonnosta, surffauksesta ja rennosta menosta. Australiasta löytyy kaikkea autioista erämaista hienohiekkaisiin rantoihin!


Lue lisää Sydneystä: sydney.com

Lue lisää Melbournesta: visitmelbourne.com

Linkin tiedot sitoumuksetta.

Suosittuja matkakohteita Australiassa:

Sydney

Sydneyssä voit tehdä ostoksia Queen Victoria Buildingin ja Pitt Street Mallin kaupoissa, ihailla Harbour Bridgen sillalta avautuvaa komeaa näkymää oopperatalolle tai nauttia auringosta Bondin tai Manlyn rannoilla. Illanviettoon kannattaa suunnata the Rocksin alueen ravintoloihin ja huvittelupaikkoihin.

Melbourne

Australian toiseksi suurinta kaupunkia Melbournea voisi melkeinpä kutsua Australian kulttuuripääkaupungiksi: Melbournessa järjestetään vuosittain lukuisia eri teemoihin liittyviä festivaaleja ja tapahtumia. Löytyy musiikikia, teatteritapahtumia, elokuvafestivaaleja, ruoka- ja viinifestivaaleja... Melbournessa on myös erinomaiset shoppailumahdollisuudet!

Voit yhdistää Australian matkaasi esimerkiksi Singaporen, Aucklandin tai jonkin muun Aasian kohteen! Kysy lisää toimistostamme!
Varatessasi Australian matkapaketin kauttamme, Australiaan vaadittavan ETA-hyväksynnän tekeminen Suomen kansalaiselle sisältyy matkan hintaan.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy