Belgia - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 495,00 € €/hlö 3 yötä

Belgian pikkukaupungit

Gent, Antwerpen, Mechelen ja Ypres


Jokia, upeaa arkkitehtuuria, herkkuja ja mukavia pikkukaupunkeja – Belgiaa parhaimmillaan!


Lue lisää Belgiasta:

www.belgium.be

(linkin tiedot sitoumuksetta)

Belgian parasta antia ovat ehdottomasti sen viehättävät ja omaleimaiset pikkukaupungit. Maantieteellisesti Belgia on erittäin kompakti, sen pinta-ala on vain 1/10 osa Suomen pinta-alasta ja etäisyydet ovat lyhyitä. Lyhyelläkin lomalla kannattaa tutustua useampaan kohteeseen, jolloin maasta saa hyvän yleiskuvan.

ESIMERKKIHINTOJA FINNAIRIN LENNOILLA:

3 yötä Gentissä alkaen 515€/hlö
tai
3 yötä Mechelenissä alkaen 515€/hlö
tai
3 yötä Antwerpenissä alkaen 555€/hlö
tai
3 yötä Ypresissä alkaen 495€/hlö

Lennot Brysseliin turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. de Flandre Gent/NH Mechelen/Hyllit Antwerpen/Novotel Ieper Centrum Flanders Fields) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset Brysselistä kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Belgia sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Belgia on huomattavasti ”virkamiesmainettaan” monipuolisempi matkakohde, jossa kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan nimenomaan sen viehättäviin pikkukaupunkeihin.! 

GENT

Gent on mukavan kokoinen flaamilaiskaupunki noin 250 000 asukkaalla, mutta tunnelma on varsinkin päämatkailusesongin ulkopuolella rauhallinen ja rento. Kaupunki huokuu historiaa ja sen kadut, kujat ja rakennukset ovat ilo kaikille aisteille. Grevesteenin linna 1100-luvulta, goottilais-renesanssityylinen kaupungintalo, Groot Vleeshuis -markkinahalli… Ja Gentin sijainti on ideaalinen myös muihin Belgian kaupunkeihin tutustumiseen – Brugge, Antwerpen, Brysseli ja Ypresin alue sijaitsevat kaikki noin tunnin ajomatkan päässä Gentistä.

MECHELEN

Mechelenin sijainti vain 25 kilometriä Brysselistä ja Antwerpenista on ideaali lyhyillekin kaupunkilomille. Brysselin lentokentältä pääsee Mecheliin suoralla junayhteydellä vain 20 minuutissa.
Mechelissä on noin 85 000 asukasta, joten se on sopivan pieni ja rauhallinen, mutta tekemistä ja näkemistä riittää hyvin muutamaksi päiväksi. 

Mecheleniä kutsutaan myös Dijlestadiksi, Daly joen kaupungiksi, ja joki virtaakin läpi kaupungin keskustan. Voit lähteä leppoisalle jokiristeilylle ja nähdä kaupungin hieman eri perspektiivistä. Tai hyppää vaikka SUP-laudalle ja lähde melontaretkelle.
Aktiiviselle lomailijalle Mechelen onkin täydellinen kohde. SUP-lautailun lisäksi kaupungin ympäristöstä löytyy patikointireittejä jopa yli 300 kilometriä!

Historian ystävälle kaupunki sopii myös erinomaisesti. Kaupungista löytyy jopa 3 Unescon maailmanperintölistan kohdetta.

ANTWERPEN

Antwerpen on Belgian toisiksi suurin kaupunki ja sijaitsee vain 40 minuutin junamatkan päässä Brysselin lentokentältä.
Antwerpen on tunnettu suuresta satamastaan, muodista, muotoilusta, taiteesta, kulttuurista, timanttikaupasta ja energisestä kaupunkielämästään unohtamatta lukuisia olutpanimoita.

Nähtävyyksiä Antwerpenista löytyy jokaiselle jotain - yli 150-vuotta vanha eläintarha, Bollekenin panimo, Grote Markt -aukio, arkkitehtuurillisesti upea keskusrautatieasema sekä yksi Euroopan suurimmista satamista.
Myös museoissa riittää valinnanvaraa niin historian, taiteen kun muodinkin ystäville.

Antwerpen on myös loistava shoppailukaupunki!

YPRES

Ypres on ihastuttava pikkukaupunki noin 130 kilometriä Brysselistä länteen Flanderin alueella, lähellä Ranskan Ranskan rajaa.
Asukkaita on noin 35 000 ja kaupunki toimii erinomaisena tukikohtana lähiympäristöön tutustumiselle.

Ypresin ja sen ympäristössä käytiin 1. maailmansodan länsirintaman tuhoisimmat taistelut ja alueella kaatui noin puoli miljoonaa sotilasta. Ypresin taisteluihin liittyy myös punainen unikko, josta on tullut maailmansodan symboli. Sodan aikana Ypres tuhoitui täysin, mutta kaupunki rakennettiin täysin samanlaiseksi kuin ennen sotaa.

Nykyaikana kaupunki on viehättävä yhdistelmä modernia pikkukaupunkia ja historiaa. Pieneksi kaupungiksi Ypresistä löytyy poikkeuksellisen paljon nähtävyyksiä:
* Keskustori, jota pidetään yhtenä Belgian kauneimpana
* Verkahalli ja sen 125 metriä korkea kellotorni
* Pyhän Martinin katedraali
* Vallihaudat, jotka ovat Belgian parhaiten säilyneitä
* Exxex Farmin hautausmaa, johon on haudattu 1199 sotilasta ja jossa John McCrae kirjoitti vuonna 1915 kuuluisan runon ”In Flanders Fields”
* Flanderin kenttien museo, jossa esitellään elämää alueella 1. maailmansodan aikana
* Stedelijk Museo, joka sijaitsee yhdessä niistä harvoista rakennuksista, jotka selvisivät sodasta
* Kazematten panimo, jossa pääsee tutustumaan maailmankuuluihin belgialaisiin oluihin 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy