Berliini - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 275,00 € /hlö

Berliini

Shoppailua, taidetta, museoita... Berliini on yksi Euroopan edullisimmista kaupunkikohteista, mutta näkemistä ja tekemistä riittää sitäkin enemmän.


Katso lisätietoja Berliinistä: www.visitberlin.de
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Berliini - eurooppalainen metropoli vain kahden tunnin lentomatkan päässä Helsingistä tarjoaa kaikkea, mitä kaupunkilomalta voi toivoa: kulttuuria ja nähtävyyksiä, erinomaiset shoppailumahdollisuudet, hyvää ruokaa... Taidemuseot, galleriat, oopperat ja teatterit odottavat kulttuurin ystävää. Monelle matkailijalle kiinnostavin kohde Berliinissä lienee kuitenkin Berliinin muuri - tai siis se, mitä siitä on jäljellä: kilometrin mittainen pätkä, joka tunnetaan nykyisin nimellä East Side Gallery.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 275€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Park Inn Alexanderplatzissa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

HUOM! Berliinissä peritään turistiveroa, joka maksetaan suoraan majoitusliikeeseen. Veron suuruus on noin 6% majoituksen hinnan osuudesta.

VINKKI!

Berliini sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hintataso on erittäin edullinen. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Marras-joulukuussa Berliini täyttyy joulutoreista - joulukoristeita, kuumaa viiniä ja karnevaalitunnelmaa. Ehdottomasti vierailun arvoinen kokemus.

Berliini on erittäin laajalle alueelle levittäytynyt kaupunki ja etäisyydet ovat melko pitkiä. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin lyhyellä matkalla, jotta aika ei kulu turhaan paikasta toiseen liikkumiseen.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Park Inn Berlin by Alexanderplatz ***+
Erinomainen hotelli Berliinin parhaalla paikalla, aivan Alexanderplatz-aukion laidalla, vain kivenheiton päässä TV-tornilta, Museosaarelta ja kaupungin parhailta shoppailualueilta. Hyvät yhteydet julkisilla kulkuneuvoilla ympäri kaupunkia.
Osoite: Alexanderplatz 7 - 10178 - Berlin


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy