Berliini - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 202,00 € /hlö

Berliini

Berliini - eurooppalainen metropoli vain kahden tunnin lentomatkan päässä Helsingistä tarjoaa kaikkea, mitä kaupunkilomalta voi toivoa: kulttuuria ja nähtävyyksiä, erinomaiset shoppailumahdollisuudet, hyvää ruokaa... Taidemuseot, galleriat, oopperat ja teatterit odottavat kulttuurin ystävää. Monelle matkailijalle kiinnostavin kohde Berliinissä lienee kuitenkin Berliinin muuri - tai siis se, mitä siitä on jäljellä: kilometrin mittainen pätkä, joka tunnetaan nykyisin nimellä East Side Gallery.


Katso lisätietoja Berliinistä: www.visitberlin.de
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Novum Hotel Franke am Kurfürstendamm ***

Hotelli sijaitsee Berliinin keskustassa, lyhyen matka päässä Keisari Vilhelmin muistokirkolta. Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet myös muualle Berliiniin ja sen maailman kuuluihin nähtävyyksiin. Hotellissa on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, tallelokero vastaanotossa, langaton Internetyhteys, matkatavarasäilytys ja aamiaismahdollisuus.

Huoneissa on kylpyhuone/wc, hiustenkuivaaja, pimennysverhot, päivittäinen siivous ja korkealuokkaiset TV-kanavat.

Osoite: Albrecht-Achilles-Str. 57Berliini, 10709 Saksa.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous
 

Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista:

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja.
Alkaen hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  

Ei voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä! 


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy