Bratislava - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 266,00 € /hlö

Bratislava

Bratislavassa riittää nähtävää! Arkkipiispan palatsi, Mirbachin rokokoo-palatsi, Fransiskaanikirkko, kukkulan päällä sijaitseva Kuninkaanlinna... Kaupungin keskeinen sijainti Itävallan ja Unkarin läheisyydessä sekä kaupungin halki virtaava Tonava ovat värittäneet Bratislavan historiaa vuosisatojen ajan.


Lisätietoja Bratislavasta: www.bratislava.sk
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Bratislavaan pääset kätevästi lentämällä Wieniin. Bussimatka Bratislavaan kestää vain noin tunnin, ja bussiin voit hypätä suoraan lentokentältä!

Austria Trend Hotel Bratislava ****

Austria Trend Hotel Bratislava sijaitsee aivan kaupungin keskustassa kävelykadun tuntumassa. Kävelymatkan päässä ovat Presidentinlinna ja Arkkipiispan palatsi. Alueella on lukuisia turistinähtävyyksiä sekä ostosmahdollisuuksia. Hotellista on hyvät liikenneyhteydet myös muualle kaupunkiin.

Hotellissa on 24h vastaanotto, aulabaari, kahvilabaari ja ravintola, neuvottelu- ja seminaarihuoneet, hissi, kuntosali, sauna ja matkatavaravarasto. Hotellissa on myös yökerho, kattoterassi ja terassi, joka on avoinna sesongin mukaan. Huoneissa on kylpyhuone/wc, tv, puhelin, radio, minibaari ja ilmainen WLAN internetyhteys.

Osoite: Vysoká 7490/2A, 811 06 Bratislava, Slovakia

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous
 

Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista:

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja.
Alkaen hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  

Ei voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä! 


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy