Bryssel - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 290,00 € /hlö

Brysseli

Suklaisia herkkuja, vehreitä puistoja, maailman kuuluja herkkuja... Kaupunki, joka on niin paljon enemmän kuin vain virastoja ja virkamiehiä!


Katso lisätietoja Brysselistä: www.brusselsdiscovery.com
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Tiesitkö, että Tintin lisäksi myös muun muassa Smurffit ovat lähtöisin Belgiasta? Belgian Comic Strip Centerissä on esillä tuhansia sarjakuva-albumeja ja voit myös tutustua sarjakuvien tekemiseen. Grand Place -aukion tuntumassa sijaitsevat kaupungin suosituimmat ostos- ja ravintolakadut, ja sunnuntaisin pääset markkinatunnelmaan Gare du Midin aseman ympäristössä. Kaupungin keskustan kadut ja kujat kutsuvat vaeltelemaan ja lukuisissa suklaapuodeista löydät mitä upeampia herkkuja.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 420€/hlö
2 yön matka Lufthansan* lennoilla alkaen 290€/hlö

* Lufthansan lennoilla koneenvaihto Saksassa

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Queen Annessa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennoilla matkatavarat sisältyvät hintaan. 
Lufthansan lennoilla ruumaan menevä matkatavara lisämaksusta.

VINKKI!

Brysselli sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hinnat ovat edullisimmat viikonloppuisin. Brysseli on myös yksi niistä kohteista, jossa hinnat ovat edulliset myös kesällä. 

Brysselin keskusta levittäytyy laajalle alueelle ja hotellin sijaintiin kannattaa satsata. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotelli Queen Anne **
Vaatimaton keskitason hotelli lyhyen kävelymatkan päässä Grand Placelta ja kaupungin parhailta ostosalueilta. Luokitukseensa nähden erittäin mukava pikkuhotelli hyvällä paikalla.
Osoite: Bd. E. Jacqmain 110, BRUSSELS

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy