Budapest - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 295,00 € /hlö

Budapest

Upea Budan linna, Kaarlen silta, maailmankuulu kauppahalli... Kaupunki täynnä viehättävää tunnelmaa ja modernia kulttuuria!


Katso lisätietoja Budapestistä:
visit-hungary.com/fi
www.budapestinfo.hu
Linkkien tiedot sitoumuksetta.

Budapestin kaupunki jakautuu nimensä mukaisesti kahteen osaan: Budaan ja Pestiin. Kukkulaisella Budan puolella sijaitsevat muun muassa linnavuori ja Gellert-kukkula. Pestin puolelta puolestaan löytyvät kaupungin ostoskadut, ravintolat sekä kauppahalli, joka on myös käymisen arvoinen. Budapest on myös kylpyläkaupunki, jossa jo muinaiset roomalaiset kävivät kylpemässä. Kaupungin keskustan tuntumassakin on muutamia kylpylöitä rentoutumista kaipaavalle.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 295€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Ibis Centrumissa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennoilla matkatavarat sisältyvät hintaan. 

VINKKI!

Budapest sopii hyvin ympärivuotiseen matkustamiseen ja yleinen hintataso on eurooppalaisittain kohtuullinen.
Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.


Budapestin keskusta on kompakti ja liikkuminen julkisilla kulkuneuvoilla on helppoa. Mutta hotellien hintataso on kohtuullinen, joten Budapestissa on helppo satsata myös keskeiseen sijaintiin.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotelli Ibis Centrum ***-
Keskustassa, rauhallisen kadun varrella sijaitseva viihtyisä hotelli. Váci utcalle matkaa n. 500 m. Lähimmälle metroasemalle (Kálvin tér.) n. 100 m.
Osoite: Raday u. 6, 1092 Budapest

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy