Englanti - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 330,00 € €/hlö 3 yötä

Englannin pikkukaupungit

Oxford ja Brighton


Englannista löytyy suuri joukko pienempiä kaupunkeja, joiden sharmi piilee ihmisissä, maisemissa ja englantilaisessa huumorissa.


Lue lisää Iso-Britanniasta:

www.visitbritain.com

(linkin tiedot sitoumuksetta)

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Oxfordissa alkaen 360€/hlö
tai
3 yötä Brightonissa alkaen 330€/hlö 

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. Ethos Oxford/Premier Inn Brighton City Centre ) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset Lontoosta kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Iso-Britannia sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten. Brightonin kohdalla kesä on suosituinta ja kalleinta matkustusaikaa.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Voit myös yhdistää useamman Iso-Britannian kohteen samalle matkalle! Julkiset liikenneyhteydet toimivat hyvin ja liikkuminen on helppoa. 

OXFORD

Arkkitehtuuriltan upea yliopistokaupunki, jossa saa hyvin kulumaan pitkän viikonlopun. Matkaa Lontoosta junalla noin 1h.

Nähtävyykisä / tekemistä:

 • Christ Chruch Collegen ruokasali Oxfordin yliopistossa oli mallina Harry Potterin Hopgwarts koulun ruokasalille.
 • Caroll Lewis keksi tarinan Liisasta Ihmemaassa viihdyttäessään ystävänsä lapsia jokiristeilyllä – mahdollisuus tehdä iltapäiväteeristeily samaisella joella.
 • Yliopiston Bodleain kirjasto on upea ja ainutlaatuinen ja sinne pääsee opastetulle kierrokselle tiettyinä aikoina.
 • Ihania vanhoja pubeja joissa monet historiasta tutut kirjailijat, filosofit ja poliitikot ovat pitäneet ’olohuoneinaan’.
 • 1600-luvulla perustettu Ashmolean museo on taide- ja arkeologia museo. 
 • Kaupungin maisemat, varsinkin the Randolph hotelli ovat tutut myös Inspector Morse  TV-sarjasta.
 • Norssiajan Oxford Castle linnan viereen jää kaupungin vanha vankila joka toimii nyt 4 tähden hotellina.
 • Kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet
 • Maaseuturetkiä kaupungista: Blenheimin palatsi (Churchillin syntymä- ja hautapaikka), Bicester Outlet Village, Bampton (Downton Abbeyn kylä), Waddesdon manor (Rotschildin pankkiiriperheen kartano jossa upeaa taidetta)

BRIGHTON

Viehättävä rantakaupunki vain tunnin junamatkan päässä Lontoosta. Brighton on ollut suosittu lomakohde lontoolaisten keskuudessa jo vuosisatoja ja kaupunki on kuuluisa yli 10 kilometriä pitkästä rannasta ja Brighton Pier -laiturista, joka on puolen kilometrin pituinen eräänlainen huvipuisto. 

Nähtävyykisä / tekemistä:

 • Brighton Pier - Victorian ajan satamalaituri, joka toimii tänä päivänä täysimittaisena viihdekeskuksena aivan kaupungin keskustassa
 • British Airways i360 - maailman korkein liikkuva näköalatasanne, joka tarjoaa upeat näköalat kirkkaana päivänä jopa Isle of Wightille asti 
 • Royal Pavilion - meren rannalla sijaitseva valtava palatsialue, joka toimii museona
 • Seitsemän sisaren kalliot - vain 1/2 tunnin ajomatkan päässä Brightonissa sijaitseva luonnonkaunis kalliomuodostelma josta henkeäsalpaavat näköalat Englannin kanaalille
 • Brighton Sea Life - jo vuonna 1872 perustettu akvaario, jossa näytillä yli 3500 merenelävää
 • Brightonissa järjestetään lukuisia erilaisia kierroksia eri teemoilla, mm. Brighton pyöräillen, mustan kissan aarteen etsintä, ruokaan painottuvia kävelykierroksia, historiallisia haamukävelyitä...

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy