Etelä-Afrikka - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan, kansallispuistoistaan ja viinialueistaan, mutta Etelä-Afrikan kaupungeista löytyy myös monipuolista kulttuuritarjontaa sekä ostosmahdollisuuksia.


Lue lisää Kapkaupungista: tourismcapetown.co.za

Lue lisää Johannesburgista: joburg.org.za

Linkin tiedot sitoumuksetta!

Suosittuja matkakohteita Etelä-Afrikassa:

Kapkaupunki

Atlantin valtameren, Pöytävuoren ja viinitarhojen kainalossa sijaitseva Kapkaupunki tarjoaa totta kai ruoka- ja viinielämyksiä, mutta myös paljon mielenkiintoista nähtävää!  Useimmat turistit suuntaavat Kapkaupungin vanhalle satama-alueelle, Waterfrontille, jonka keskustassa on paljon kauppoja, viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Menneestä ajasta kertovat hollantilaisten 1600-luvulla rakentama linnoitus ja brittien siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri. Käy myös Pöytävuoren päässä sijaitsevassa Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa!

Johannesburg

Johannesburg on Etelä-Afrikan suurin kaupunki, jossa kohtaavat köyhät ja rikkaat. Kulttuurin ystäville kaupungista löytyy mm. taidegallerioita sekä teatterikeskus Market theatre, historiasta kiinnostuneet voivat vierailla vaikkapa Johannesburgin Apartheid-museossa ja MuseumAfricassa.

 

Voit yhdistää lomaasi myös Etelä-Afrikan safarin, kysy lisää!

 

SUOSITUSHOTELLIMME KAPKAUPUNGISSA:

Hotelli Protea President 4*

Hyvä keskitason hotelli Bantry Bayssa, n. 5 minuutin ajomatkan päässä V & A Waterfrontilta. Hotellin ympäristössä, Sea Point Main Roadin varrella, löytyy pieniä kauppoja, tavarataloja ja ravintoloita. Hotellin läheisyydessä muutama pieni hiekkaranta. Hotellin edestä lähtee paikallisten suosiossa oleva  The  Sea Point rantabulevardi, jota pitkin voi valoisaan aikaan vaikkapa kävellä V & A Waterfrontille. Hotellissa 349 huonetta, joissa perusmukavuuksien lisäksi ilmastointi, hiustenkuivain, puhelin, televisio, internetyhteys, tallelokero ja kahvin/teen keitin.
Hotellissa on ravintola, baari, kuntosali ja uima-allas.

Osoite:
4 Alexander Road, Bantry Bay
Cape Town, Etelä-Afrikka

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy