Hampuri - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 305,00 € / hlö

Hampuri

Messuja, kulttuuritapahtumia, urheilua... Business kaupunki, joka tarjoaa myös turistille loistavat puitteet vain 2 tunnin lentomatkan päässä!


Katso lisätietoja Hampurista: www.hamburg-tourism.de
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Elbe-joen rannalla sijaitseva Hampuri on Saksan toiseksi suurin kaupunki. Hampurissa matkustajaa odottavat tyylikkäät katetut kauppakujat, kävelykadut ja isot tavaratalot.
Hampuri on tunnettu myös vilkkaasta huvielämästä ja monipuolisesta ravintolatarjonnastaan. Kaupungissa järjestetään vuosittain kymmeniä messuja ja erilaisia tapahtumia.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 350€/hlö
2 yön matka Lufthansan* lennoilla alkaen 305€/hlö

* Lufthansan lennoilla koneenvaihto Saksassa

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Novum Graf Moltkessa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennoilla matkatavarat sisältyvät hintaan. 
Lufthansan lennoilla ruumaan menevä matkatavara lisämaksusta.

 

VINKKI!

Hampuri sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on montaa muuta Saksan kaupunkia hieman korkeampi. 
Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten. Mutta kaupungissa järkestetään paljon messuja ja muita tapahtumia, jotka helposti moninkertaistavat mm. hotellien hintatason.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös Hampurissa kohtuuhinnalla.

Hampuri on suuri kaupunki ja etäisyydet ovat melko pitkiä. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin lyhyellä matkalla, jotta aika ei kulu turhaan paikasta toiseen liikkumiseen.

Brysselin keskusta levittäytyy laajalle alueelle ja hotellin sijaintiin kannattaa satsata. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Novum Hotel Graf Moltke 3*
Keskitason hotelli vain pari sataa metriä rautatieasemalta, joten yhteydet Hampurin lähikaupunkeihin ja kaikkialle Saksaan ovat hyvät.
Osoite: Steindamm 1 - 20099 - Hamburg

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy