Hannover - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 355,00 € / HLÖ

Hannover

Moderni messukaupunki, jonka kulttuuritarjonta ja vireä kaupunkikuva kutsuu myös turisteja!


Katso lisätietoja Hannoverista: www.hannover.de
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Hannover on tunnettu messukaupunki, mutta kaupungissa on myös monipuolinen kulttuuritarjonta ja useita kauniita puistoalueita.
Käy tutustumassa vaikkapa Herrenhäuser Gärtenin upeaan puutarha-alueeseen! Kröpcken aukiolta ja sitä ympäröiviltä kävelykaduilta löytyy runsaasti kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Lufthansan* lennoilla alkaen 355€/hlö

* Lufthansan lennoilla koneenvaihto Saksassa

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Königshof am Funkturmissa ja hotelliaamiaisen.
Lufthansan lennoilla ruumaan menevä matkatavara lisämaksusta.

VINKKI!

Hannover sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hinnat ovat edullisimmat viikonloppuisin ja messujen ja tapahtumien ulkopuolella.
Hannover on myös yksi niistä kohteista, jossa hinnat ovat edulliset myös kesällä. 

Keskusta levittäytyy laajalle alueelle ja hotellin sijaintiin kannattaa satsata. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotel Königshof am Funkturm ***
Keskitason hotelli keskeisellä paikalla Hannoverin keskustan tuntumassa, kävelymatkan päässä rautatieasemalta, vanhasta kaupungista sekä ostoskeskuksista ja hyvät yhteydet kaikkialle kaupungissa julkisilla kulkuneuvoilla. Hotellilla on myös oma parkkihalli autolla saapuvia vieraita varten.
Osoite: Friesenstraße 65, 30161 Hannover 

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy