Hong Kong - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 985,00 € / HLÖ

Hong Kong

Aasialaisen keittiön herkkuja, suurkaupungin vilinää, paljon nähtävää... Ihana sekoitus länsimaista suurkaupunkia ja itämaista tunnelmaa!


Lue lisää Hong Kongista: www.discoverhongkong.com
Linkin tiedot sitoumuksetta!

 

Hong Kong on sekoitus itää ja länttä. Hong Kongissa näet välkkyviä neonvaloja, korkeuksiin nousevia pilvenpiirtäjiä, pankkipalatseja, toimistokomplekseja... Mutta samaan aikaan feng shui, tai chi ja perinteinen kiinalainen lääketiede ovat tärkeä osa hongkongilaisten arkipäivää. Victoria Peakilta avautuvat ainutlaatuiset kaupunkimaisemat. Koe lauttojen ja djonkkien kuhina Victoria Harbourin satamassa! Kowloonin puolella sijaitsevat useimmat hotellit ja kaupungin parhaat ostosmahdollisuudet. Nathan Roadin ostoskadulla on lukuisia kauppoja ja putiikkeja, jotka myyvät elektroniikkaa, vaatteita, kenkiä... Hong Kongista löytyy myös markkinoita, toreja ja ravintoloita joka makuun!

ESIMERKKIHINTOJA:
6 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 1115€/hlö
6 yön matka Qatarin lennoilla alkaen 985€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, 6 yön majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Royal Pacificissa ja hotelliaamiaisen.
L
ennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

 

VINKKI!

Hong Kong sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on melko korkea. Hinnat ovat edullisimmillaan keskikesällä  tai tammikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös Hong Kongissa kohtuuhinnalla.
Hong Kongista on helppo piipahtaa myös manner-Kiinan puolella, esimerkiksi Kantonissa. Huomaathan, että vaikka Hong Kongiin matkustettaessa Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, Kiinaan tarvitaan. Kysy lisää toimistostamme!

Hong Kongissa hotelleja on tarjolla laaja valikoima ja hintahaitari on suuri. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin lyhyellä matkalla, jotta aika ei kulu turhaan paikasta toiseen liikkumiseen.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
The Royal Pacific Hotel & Towers 3*
Mukava keskitason hotelli Tsim Sha Tsuin alueella, Harbour View -ostoskeskuksen vieressä ja vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Nathan Roadilta ja Star Ferryn laiturilta.
Osoite: 33 Canton Road Tsim Sha Tsui - . - Hong Kong

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy