Intia - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Intia

Intia on värikäs maa, josta löydät mausteista ruokaa, temppeleitä, ihmisvilinää, ja toisaalta myös Goan upeat rannat. Intiasta tulevat Indira Gandhi, bollywood-musiikki, jooga ja ayurveda...


Katso lisätietoja Intiasta: www.incredibleindia.org

Linkin tiedot sitoumuksetta!

Intiaan matkustettaessa Suomen kansalainen tarvitsee viisumin. Viisumin voi hankkia etukäteen Intian konsulaatista tai paikanpäällä maahan saapuessa Mumbain, Delhin, Chennain ja Kolkatan lentokentillä.

Muiden kuin Suomen kansalaisten täytyy tarkistaa viisumimääräykset konsulaatista.

Suosittuja matkakohteita Intiassa

Delhi

Delhi on mielenkiintoinen kaupunki, jossa menneisyys ja nykypäivä elävät rinta rinnan. Kaupungin historiasta muslimi-Intian pääkaupunkina kertovat Punainen linnoitus, Jama Madjidin moskeija ja Qutub-minareetti, kun taas Uuden Delhin puolella on brittien rakennuttamia mahtavia hallintorakennuksia ja bulevardeja suihkulähteineen.

Goa

Goalta löydät Intian hienoimmat hiekkarannat, temppeleitä, toreja ja mausteista intialaista ruokaa... Pohjois-Goalla voit asua paikallisen arjen keskellä, Etelä-Goalta puolestaan löytyvät rentoon rantalomaan sopivat hotellialueet.

 

SUOSITUSHOTELLEJAMME:

The Claridges 4*, New Delhi

Elegantti ja viihtyisä ensimmäisen luokan hotelli lähellä keskustan nähtävyyksiä, kuten Intia-porttia. Connaught Placelle on vain pari kilometriä.
Hotellissa on 4 ravintolaa, baari, kahvila, uima-allas, kuntosali, matkamuistomyymälä
137 huonetta, joissa ilmastointi, televisio, tallelokero, puhelin, minibaari, hiustenkuivain, kahvin- ja teenkeitin, kylpytakki ja -tossut

Osoite: 12 Aurangzeb Road, New Delhi

Alila Diwa Hotel 4+*, Goa

Suuri ja hieno, useasta rakennuksesta koostuva hotelli sijaitsee kauniilla ja rauhallisella alueella, noin 500m päässä Majordan keskustasta ja noin 300m Gonsua rantaa. Alila Diwa Goa -hotellissa on upeat uima-allasalueet, useita ravintoloita sekä paljon illanviettomahdollisuuksia.
Hotellissa on noin 150 huonetta, joissa suihku/wc, minibaari, ilmastointi, tallelokero, vedenkeitin ja hiustenkuivaaja.

Osoite: Adao Waddo Major DA Salcete Goa 403 773

 

Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi:

Kouvolan Matkatoimisto Oy, p.05-744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy