Italia - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 380,00 € €/hlö 3 yötä

Italian pikkukaupungit

Asti, Orvieto ja Viterbo


Maaseutu ja pikkukaupungit ovat Italian sydän. Autonvuokraus on edullista ja vaikka julkisetkin yhteydet toimivat hyvin, kannattaa ehdottomasti hypätä autoon, jolloin voit poiketa matkan varrella moniin mielenkiintoisiin kohteisiin!


Lue lisää Italiasta:

www.italia.it

(linkin tiedot sitoumuksetta)

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Astissa alkaen 430€/hlö
tai
3 yötä Orivietossa alkaen 395€/hlö 
tai
3 yötä Viterbossa alkaen 380€/hlö

Lennot Milanoon (Asti) tai Roomaan (Orivieto ja Viterbo) turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. Cavour Asti/Corso Orvieto/Viterbo Inn) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset lentokentältä kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Italia sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan kesäkaudella, jolloin myös turisteja on eniten. 
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Italiassa kannattaa ehdottomasti vuokrata auto. Maaseudulla ja pikkukaupungeissa liikenne on maltillista ja auto mahdollistaa kunnollisen tutustumisen Italian maaseutuun ja sen upeaan, vehreään maisemaan.

ASTI

Astin kaupunki sijaitsee Piemontessa, noin 55 kilometriä Torinosta ja noin 125 kilometriä Milanosta.
Astissa on vajaat 80 000 asukasta ja se sijaitsee keskellä Piemonten upeita viinialueita. Barolo ja Barbaresco punaviinit, italialaiset herkkuruuat, vehreät maisemat ja hyvä sijanti Italian Alppien ja Italian Rivieran välissä, mahdollistavat monipuolisen lomailun.
Astin kaupunkiin pääsee myös junalla Milanosta, mutta auto kannattaa ehdottomasti vuokrata jo kentältä, koska se on helpoin tapa tutustua alueeseen.

ORVIETO

Orvieton entinen etruskikaupunki Ternin maakunnassa Umbriassa, sijaitsee noin 1,5 tunnin matkan päässä Roomasta, upeiden maisemien keskellä. Vaikka kaupunkiin pääsee Roomasta kätevästi myös junalla, suosittelemme ehdottomasti auton vuokraamista. Pelkästään saapuminen autolla Orvietoon on elämys – serpentiiniteitä, vehreitä laaksoja ja viiniviljelmiä ja korkealla kukkulan laella sijaitseva kaupunki.

Kaupungissa on reilut 20 000 asukasta, joten se on sopivan pieni, mutta nähtävää ja tekemistä riittää kuitenkin hyvin muutamaksi päiväksi.
Kaupunki siis sijaitsee korkealla kukkulan laella, muurien ympäröimänä. Muurien sisäpuolella asuvat, myös hotelliasiakkaat, saavat ajaa kaupunkiin, mutta päiväkävijät joutuvat jättämään auton kaupungin juurelle ja nousemaan ylös fanikulaarilla.

VITERBO

Lazion alueella, vain noin 80km Roomasta pohjoiseen, sijaitsevassa Viterbon kaupungissa on  noin 60 000 asukasta ja näkemistä ja tekemistä vaikka pidemmällekin lomalle. Tässä keskiaikaisessa kaupungissa yhdistyy mukavalla tavalla historia ja upeat maisemat.
Kaupunki sijaitsee Ciminin kukkuloiden juurella, vehreän maaseudun ympäröimänä. Kaupunki on tunnettu kuumista lähteistään ja sen keskustan upeimpia nähtävyyksiä ovat Viterbon tuomiokirkko ja Papin palatsi. Kaupungin ympäristössä on lukuisia näkemisen arvoisia nähtävyyksiä, kuten 1500-luvun renessanssipalatsi Palazzo Farnese, samalta ajalta peräisin olevat Bagnaia ja Villa Lante puutarhoineen ja suihkulähteineen, keskiaikainen Bagnoregion kylä…

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy