Itävalta - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 345,00 € €/hlö 3 yötä

Itävallan pikkukaupungit

Krems, Baden ja Bregenz


Itävallassa on ehkä helpompi kuin missään yhdistää kaupunkilomailu aktiivilomailuun. Luonto ja kulttuuri kulkevat käsi kädessä ja tekemistä ja näkemistä riittää koko perheelle.


ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Kremsissä alkaen 345€/hlö
tai
3 yötä Badenissa alkaen 410€/hlö
tai
3 yötä Bregenzissä alkaen 465€/hlö

Lennot Wieniin (Krems/Baden) tai Zürichiin (Bregenz) turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim Schloss Weikersdorf Baden/Unter den Linden Krems/Ibis Bregrenz.) jaetussa 2 hengen huoneessa ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset Wienin ja Zürichin lentokentältä kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Itävalta sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Kaupunkikohteissa hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Itävallassa luonto on läsnä myös kaupungeissa ja joet ja järvet antavat maalle oman leimansa. Lomaan Itävallassa kannattaa ehdottomasti yhdistää myös luontoelementtejä!

Krems an der Donau

Krems an der Donau on idyllinen pikkukaupunki, joka sijaitsee Wachau laaksossa, Tonavanjoen rannalla noin reilun tunnin juna- tai ajomatkan päässä Wienistä.
Ala-Itävallan viidenneksi suurin kaupunki on vierailun arvoinen matkakohde, joka tarjoaa luonnonläheisyyttä, taidetta ja kulttuuria.

Wachaulaakso on erityisen tunnettu viiniviljelyksistä ja aprikooseista, mutta Krems on myös kulttuurikaupunki. Viihtyisät viinibaarit ja ravintolat kutsuvat rentoutumaan ja tarjoavat perinteisiä makuelämyksiä rennossa ilmapiirissä. Kremsin kaupunki tarjoaa kultturielämyksiä Kremser Kunstmeile alueella – täältä löytyy mm. Landesgalerie Niederösterreich joka avattiin vuonna 2019, nykytaidemuseo Kunsthalle Krems sekä ainutlaatuinen sarjakuvamuseo Karikaturmuseum.

Kremsin idyllisessä vanhassa kaupungissa on kävelyalue, joka ulottuu Steinerner Torista aina Simandlbrunneniin. Kävelykadulta löytyy lukuisia kauppoja, viihtyisiä kahviloita, leipomoita ja ravintoloita.
Viinielämyksiä on myös tarjoilla perinteisissä viinituvissa - ns. Heurigenissa. Halutessaan voi myös tutustua enemmän alueen viiniviljelyyn ja sen valmistukseen Sandgrube 13 -nimisessä viinitilan elämyskeskuksessa.

Baden bei Wien

Baden bei Wien on Wienin eteläpuolella, aivan Wienerwaldin metsäalueen tuntumassa, sijaitseva kylpyläkaupunki, joka aikoinaan oli keisareiden ja kuninkaiden suosittu kesäkohde. Junamatka Wienistä kestää vain puolisen tuntia.

Kaupungin Biedermeier-tyylinen keskusta-alue tarjoaa keisarillisen elämyksen – vanhan kaupungin kävelyalueelta löytyy somasti rivissä pieniä kauppoja ja herkkuja täynnä olevia leipomokahviloita. Badenissa yhdistyy miellyttävä ilmasto, viehättävä nykyaikainen kaupunkielämä ja tyylikkäät puitteet rentouttavalle lomalle. Kaupungissa on myös kulttuuritarjontaa, esim. Kaiserhausissa on vaihtelevia historiallisia näyttelyitä.

Badenissa sijaitsee myös Habsburgien Rosarium ruusupuutarha, joka on yksi Euroopan suurimmista ruusukokoelmista. Kivenheiton päässä ruusupuutarhasta löytyy Beethovenin talo Beethovenhaus.
Grüner Markt torilta puolestaan löytyy ihastuttavat vanhat markkinakojut, josta voi ostaa tuoreita paikallisia vihanneksia ja hedelmiä.

Baden kuuluu myös Gumpoldskirchenin viiniviljelyalueeseen ja Badenissa sekä sen lähikylissä on tarjoilla ainutlaatuisia ja perinteisiä viinielämyksiä kuten vaellusta viiniviljelmien läpi, viinimaisteluja sekä Heurigen elämyksiä.

Bregenz

Bregenz on sympaattinen, pikkukaupunki, joka sijaitsee kauniin Bodensee-järven rannalla, Itävallan Vorarlbergin osavaltiossa. Zürichin lentokentältä pääsee Bregenziin suoralla junayhteydellä ja matka kestää noin 1h 40min.
Bregenzissa voit nauttia vastakohtien vuorovaikutuksesta: toisella puolella sijaitsee Bodensee-järvi ja toisella puolella alppien vuorimaisema. Bregenzin kaupungissa yhdistyy rento ilmapiiri ja monipuolinen kulttuuritarjonta, ja tämän monipuolisuuden ansiosta tällä pikkukaupungilla on ihan oma luonteensa.

Bregenzissä on paljon tarjottavaa matkailijalle; vaellusta, pyöräilyä, veneretkiä, konsertteja, museoita, taidegallerioita, modernia arkkitehtuuria, kauniita vanhoja rakennuksia ja monipuolinen gastronomia.
Ulkoilu, taide, kulttuuri, arkkitehtuuri ja muotoilu muodostavat yhdessä ainutlaatuisen alustan matkailijalle. Bregenzistä löytyy jokaiselle jotakin! Bregenzin ns. kotivuorelta Pfänderista avautuu upea näkymä koko Bodensee järvelle. Pfänderbahn köysirata vie vuoren huipulle, joka sijaitsee 1064 metriä merenpinnan yläpuolella.

Veneretki Bodensee järvellä on myös mainio tapa tutustua Bodensee alueeseen, vaikkapa käymällä Saksan puolella Lindaun satamakaupungissa tai Mainaun kukkasaarella.  Vorarlbergista ja sen pääkaupungista Bregenzistä on myös viime vuosina tullut suosittu kohde arkitehtuuria arvostelevalle matkailijalle. Täällä vanha kohta uuden; Bregenzistä löytyy keisarillisa rakennuksia, Ringstrassen-arkkitehtuuria, barokkikauden kirkkoja, keskiaikaisia rakennuksia sekä myös modernit rakennukset Kunsthaus Bregenz, Festspielhaus-kongressikeskus ja Vorarlberg museo.
Bregenzin vanha kaupunki, Oberstadt, ja sen keskiaikaiset rakennukset ja linnoitus Martinsturm sijaitsee kukkulalla nykyisen keskustan yläpuolella.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy