Japani - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Japani

Japanista löydät kaikkea vilkkaista neonvalaistuista ostoskaduista kuumiin mineraalivesilähteisiin! Nauti japanilaisesta ruoasta, shoppaile moderneissa tavarataloissa ja ostoskeskuksissa, tai lähde ihailemaan keväistä kirsikankukkien loistoa.


Lue lisää Japanista: www.jnto.go.jp
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Suosittuja matkakohteita Japanissa:

Tokio

Tokiossa on asukkaita yli 12 miljoonaa. Kiihkeä elämänrytmi, muurahaismainen ihmisvilinä ja korkeat talot kuuluvat tähän kaupunkiin. Mutta niin kuuluvat myös temppelit, teeseremoniat, sushi ja kirsikkapuut.

Osaka

Osaka on paitsi yksi maailman tärkeimmistä teknologiakeskuksista, myös oivallinen matkailukaupunki. Osakassa voit nauttia monipuolisista shoppailumahdollisuuksista esimerkiksi Tenjinbashi-sujin yli 2 km pituisella shoppailuarkadilla tai käydä vaikkapa tutustumassa 400 vuotta vanhaan Osakan linnaan.

Lue lisää Osakasta: www.city.osaka.jp/english/
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Kioto

Historiallinen Kioto toimi aikoinaan Japanin pääkaupunkina yli tuhannen vuoden ajan! Kiotosta löytyykin lukuisia buddhalaistemppeleitä ja shintolaispyhäköitä, sekä 17 UNESCO:n maailmanperintölistalla olevaa kohdetta.

 

SUOSITUSHOTELLIMME TOKIOSSA:

Hotelli Shiba Park 3*

Hotelli Shiba Park sijaitsee lähellä Tokyo Toweria ja helpon matkan päässä metrosta ja JR/Monorail-junista.
Tässä hotellissa on vastaanottotiski, ravintoloita, baari ja kokous/konferenssitilat. Vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuon/suihku, TV, kahvinkeitin, minibaari ja tallelokero.

Osoite: 1-5-10 Shiba Park, Minato-ku, 105-0011, Tokyo, Japan

Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi:
Kouvolan Matkatoimisto Oy, p. 05-744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy