Katalonia ja Espanja - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 400,00 € €/hlö 3 yötä

Katalonian pikkukaupungit

Girona, Tarragona, Sitges ja Penedesin viinialue


Kataloniassa yhdistyy loistavalla tavalla niin kaupunkilomailu, maatilamatkailu kuin rantalomailukin. Tai voit yhdistää samalla matkalle vaikka palasen kaikkea noista. Kaupunkeja löytyy kaiken kokoisia ja liikkuminen niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin vuora-autollakin on helppoa ja edullista.


Lue lisää Kataloniasta:

www.catalunya.com

(linkin tiedot sitoumuksetta)

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Gironassa alkaen 415€/hlö
tai
3 yötä Tarragonassa alkaen 405€/hlö 
tai
3 yötä Sitgesissä alkaen 400€/hlö
tai
3 yötä Penedesin viinialueella alkaen 450€/hlö

Lennot Barcelonaan turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. Astari Tarragona/Peninsular Girona/Kalma Sitges/Mesia Can Canyes Penedes) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset Barcelonasta kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Espanja ja Katalonia sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan kesällä, jolloin myös turisteja on eniten. Kevään ja syksyn kuukaudet kannattaa hyödyntää, kun hinnat ovat kohtuulliset ja turisteja on vähemmän.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Kataloniasta on helppo poiketa vuokra-autolla vaikka Andorrassa! Ajomatka Barcelonan seudulta on vain kolmisen tuntia ja ja matkalla näet upeita maisemia ja Andorra la Valettan kylä on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

GIRONA

 

Girona on roomalaisten aikoinaan lähelle tärkeinta kauppaväylää,1500 km pitkää Via Augustaa, perustama kaupunki Kataloniassa. Kaupungin strateginen sijanti johti moniin taisteluihin ja oman leimansa kaupunkiin jättivät siellä noin 200 vuotta asuneet arabit ja juutalaiset, joiden jäljiltä Gironassa on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä juutalaiskaupunginosista. Nykyään Girona on vähän alle 100.000 asukaan vilkas kaupunki, jonka vanhakaupunki on kaunis, siisti ja hyvin säilynyt. Kaupungin viehätystä lisää sen läpi virtaava Onyar-joki. Junalla Barcelonasta matka vie vain 40 minuuttia.

 

TARRAGONA

Tarragonan rantakaupunki oli roomalaisvaltakunnan tärkeimpiä kaupunkeja, tältä ajalta kaupungin keskustassa on säilynyt useita monumentteja ja rakennelmia, mm amfiteatterin rauniot, kaupunkia ympäröinyt muuri ja vanhan sirkuksen tunnelit. Tarragona kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Tarragonan vanha kaupunki on viehättävä ja sen Pyhän Marian 1100 -1300 luvuilla rakennettu katedraali on Katalonian suurin. Junalla Barcelonasta matka vien noin 1h 20min.

SITGES

Sitges on Katalonian tunnetuin rantakaupunki, jonka kaduilla on edelleen. aistittavissa sen 1800-luvulla vallinnut kultturelli ja hienostunut ilmapiiri

Barcelonan kirjailijat ja taiteilijat saivat inspiraationsa kaupungin kauniista ympäristöstä ja ilmapiiristä ja heidän perässään myös Barcelonan yläluokka löysi Sitgesin rannat lomakohteekseen. Sitgesin sijainti lähellä Barcelonaa mahdollistaa helpon paiväretken vaikka Picasson museoon, junalla matkaan menee noin ½ tuntia. Ja illaksi on mukava palata taas Sitgesin rauhaan. Sitgesistä käsin on myös helppo tehdä päiväretkiä moniin Katalonian kohteisiin, mm. Penedesin alueen viinitiloille, Port Aventuran teemapuistoon Saloussa tai Montserratin luostariin.

 

PENEDESIN VIINIALUE

Penedes on maailmanlaajuisesti tunnettu viinialue Kataloniassa. Alueen vehreä luonto, viiniviljelmät, pienet kylät ja idylliset maatilaravintolat ovat ehdottomasti näkemisen arvoiset. Alueeseen voi tutustua päiväretkellä kaupunki- tai rantakohteista, mutta alueella on niin paljon nähtävää, että niistä riittää tarpeeksi kokonaiselle lomallekin. Ja yöpyminen jollakin alueen monista maatilamajoituskohteista viininviljelysalueiden keskellä on kokemisen arvoinen. Käynti jollakin tilalla sekä viininmaistajaiset kannattaa sisällyttää matkaohjelmaan. Cava-kuohuviiniin voi tutustua San Sadurní d´Anoiassa, jossa sijaitsevat sekä Codorniu että Freixenet. Vilafranca de Penedés tunnetaan puna- ja valkoviineistään ja siellä on mm. Torresin suuri sukutila.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy