Kaupunkilomat - lennot, majoitus, omatoimimatkat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Kaupunkilomat

Räätälöimme kaikki omatoimiset kaupunkilomat aina toiveidesi mukaan! Listattuna joitakin esimerkkejä suunnittelun tueksi. Ole meihin yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä toiveidesi kaupunkiloma!


Mitä mielenkiintoisempia kaupunkikohteita löytyy kaikkialta maailmasta, toiset ovat aivan kiven heiton päässä Suomesta, kuten Pietari tai Tukholma, toiset taas maailman aivan toisella laidalla.

Ja väliin mahtuu satoja uskomattoman upeita metropoleja, kulttuurikaupunkeja, uuteen nousuun heränneitä miljoonakaupunkeja tai idyllisiä pikkukaupunkeja, joissa loma tuntuu todella lomalta.

Halusitpa lähteä matkalle yksin reppu selässä kohti tuntematonta tai valmiille ryhmämatkalle tai jotain siltä väliltä, yhdessä löydämme Sinulle varmasti oman matkasi maailman kaupunkien joukosta! Tai miksi et yhdistäisi samalle lomalle vaikka useampia kaupunkeja?

Meiltä voit varata niin seuramatkat, räätälöidyt omatoimimatkat tai vaikka vain pelkän majoituksen, jos haluat hoitaa kuljetukset itse.

Myös kaupunkilomaa suunnittelevan kannattaa olla liikkeellä ajoissa - mitä aikaisemmin varaat, sitä edullisemmin matkustat!


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100

© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy