Kiina - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Kiina

Nopeasti muuttuva Kiina on yksi maailman mielenkiintoisimmista maista! Kiinan historia ulottuu yli 5000 vuoden taakse. Kiinasta löydät temppeleitä, perinteisiä teehuoneita, monia entisöityjä muinaisaarteita... Ja samaan aikaan maa on yksi maailman nopeimmin kehittyvistä talousmahdeista, jossa voit tehdä ostoksia moderneissa ostoskeskuksissa ja tavarataloissa tai majoittua loistohotelleihin!


Kiinaan matkustettaessa Suomen kansalainen tarvitsee viisumin. Muiden kuin Suomen kansalaisten täytyy tarkistaa viisumin tarve konsulaatista.
5.9.2018 lähtien jokaisen Kiinan viisumia hakevan tulee käydä henkilökohtaisesti Kiinan viisumipalvelukeskuksessa jättämässä viisumianomus ja antamassa sormenjälkensä.


Suosittuja matkakohteita Kiinassa:

Peking

Pekingissä riittää kiehtovaa nähtävää: Taivaantemppeli, Kielletty kaupunki, Taivaallisen Rauhan aukio... Ostoksia voit tehdä niin silkkikujilla ja pienissä posliinikaupoissa kuin moderneissa tavarataloissa ja ostoskeskuksissakin. Pekingissä syöt hyvin ja edullisesti, vaikkapa Wangfujingin ostosalueen pienissä ravintoloissa ja katukeittiöissä.

Lue lisää Pekingistä: www.ebeijing.gov.cn/Travel/
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Shanghai

Shanghai on 16 miljoonan asukkaan moderni suurkaupunki, jossa voit vaikkapa tehdä ostoksia Nanjing Roadin ostoskadulla tai käydä risteilyllä Huangpu-joella, joka jakaa kaupungin kahteen osaan. Joen länsirannalla on siirtomaa-aikaisten pankkipalatsien reunustama rantakatu Bund, jolla voit yhä aistia entisaikojen tunnelmaa.

Lue lisää Shanghaista: www.meet-in-shanghai.net
Linkin tiedot sitoumuksetta.

 

SUOSITUSHOTELLEJAMME KIINASSA:

Jianguo Hotel 3+*, Peking

Hyvä turistiluokan hotelli keskustan ostosalueiden lähellä. Kahden hotellirakennuksen välissä on rauhallinen vesipuutarha. Tiananmenin aukiolle on noin 10 minuutin ajomatka ja lähin metroasema on vain minuutin kävelymatkan päässä.
Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja.
Huoneita on 469, joissa ilmastointi, hiustenkuivain, puhelin, televisio, minibaari, kahvinkeitin ja tallelokero.
Osoite: 5 Jianguomenwai Avenue,100020 Beijing

Hotelli Peninsula ***, Shanghai

Vuonna 2003 avattu hotelli sijaitsee Shanghain keskustassa noin 500 m päässä Bundilta ja 1 km päässä Nanjing-kadulta.
Hotellissa on useita ravintoloita, baareja, uima-allas, sauna, kuntosali, business centre, kokous/konferenssitilat, kauppoja ja kauneushoitola. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, TV, puhelin, tallelokero, minibaari ja kahvinkeitin.
Osoite: 205 Wusong Road, Hongkou District Shanghai

 

Myös muita hotellivaihtoehtoja!

Pyydä tarjous omalle matka-ajankohdallesi:
Kouvolan Matkatoimisto Oy, p. 05-744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy