Krakova - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 270,00 € /hlö

Krakova

Raatihuoneen tori, Wavelin linna ja katedraali, Kazimierzin juutalaiskaupunginosa... Tunnelmallinen ja edullinen kaupunkikohde, jossa saa kulumaan vaikka koko viikon!


Lue lisää Krakovasta: www.krakow.pl
Linkin tiedot sitoumuksetta!


Romanttisessa Krakovassa voit ihalla renessanssin ja barokin tyyliin rakennettuja taloja, kävellä vanhan kaupungin kapeilla kujilla...
Vanhan kaupungin sydän on keskustori, jonka ympärillä on kymmeniä kahviloita ja ravintoloita. Krakovasta käsin on myös helppo lähteä tutustumaan lähistön mielenkiintoisiin vierailukohteisiin.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 270€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Wyspianskissa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

 

VINKKI!

Krakova sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hintataso on erittäin kohtuullinen. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Krakova on ihastuttava kaupunki yksinäänkin, mutta mielenkiintoiset retkikohteet ovat ehdottomasti sen parasta antia. Auschwitzin keskitysleirimuseo, Wieliczkan suolakaivos, Zakopanen ihastuttava vuoristokaupunki... Krakovassa saakin kulumaan vaikka koko viikon!

Krakovan keskusta on melko kompakti ja etäisyydet ovat kohtuulliset, mutta koska hintataso on edullinen myös ydinkeskustan hotelleissa, kannattaa tämä ehdottomasti hyödyntää.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotel Wyspianski ***-
Perinteinen keskitason hotelli aivan kaupunkin keskustassa, kaupunginpuiston laidalla ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä vanhan kaupunkin keskustorilta.
Osoite: Ul Westerplatte 15 - 31-033 - Kraków


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy