Kreikka - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 385,00 € €/hlö 3 yötä

Kreikan pikkukaupungit

Loutraki ja Nafplio


Kreikassa kaupunkilomailun ja rantalomailun yhdistäminen on helpompaa kuin missään. Peloponnesoksen niemimaa on vain reilun tunnin ajomatkan päässä Ateenasta!


Lue lisätietoja Kreikasta:

www.visitgreece.gr

(linkin tiedot sitoumuksetta)

ESIMERKKIHINTOJA Lufthansan lennoilla:

3 yötä Loutrakissa alkaen 385€/hlö
tai
3 yötä Nafplionissa alkaen 415€/hlö 

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. Vassilikon Loutraki/Dias Nafplio) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset Ateenasta kohteeseen eivät sisälly hintaan.
Alkaen hinnat lokakuussa tai huhtikuussa, keskitalvella vieläkin edullisemmin.

VINKKI!

Kreikka sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta kesäkauden ulkopuolella monissa kohteissa palveluita on tarjolla rajoitetusti.
Hinnat ovat edullisimmillaan talvella ja korkeimmillaan kesällä, jolloin myös turisteja on eniten. Hyvä ja kohtuuhintainen matkustusajankohta on esimerkiksi touko-kesäkuussa, kun lämpötilat ovat vielä kohtuulliset ja suurimmat turistimäärät vielä puuttuvat.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Voit myös yhdistää useamman Kreikan kohteen samalle matkalle! Autonvuokraus on edullista ja autolla liikkuminen helppoa. Kreikassa kaupunkiloman ja rantaloman yhdistäminen on helpompaa kuin missään muualla!

LOUTRAKI

Loutráki sijaitsee Korintinlahden rannalla ja Korintin kannaksen länsirannalla noin neljä kilometriä koilliseen Korintin kaupungista. Ateenan lentokentältä vuokra-autolla ajomatka on noin 1,5 tuntia ja myös paikallisbussilla pääsee.
Loutrakissa on noin 12 000 asukasta ja kaupunki sopii hyvin rauhalliseen kaupunkilomailuun kesäkauden ullkopuolella ja se on loistava tukikohta Peloponnesoksen niemimaahan tutustumiseen.

Loutráki tunnetaan parhaiten kylpylöistään, joista se on saanut nimensä, sekä kasinostaan, joka on yksi suurimmista Euroopassa. Kesäkaudella kaupungin pari kilometriä pitkä pikkukiviranta täyttyy niin kansainvälisistä kuin paikallisistakin lomailijoista. Keväällä ja syksyllä, kun suurimmat turistimassat puuttuvat, kaupunki on leppoisa pikkukaupunki, jossa voi nauttia rennosta tunnelmasta, hyvästä kreikkalaisesta ruuasta ja siemailla ouzoa.

NAFPLION

Kreikkalaisten suosikkikohde Peloponnesoksen niemimaalla on Nafplion. Kaupunki toimi modernin Kreikan ensimmäisenä pääkaupunkina joitakin vuosia ennen Ateenaa. Nafplion on ehdottomasti yksi Kreikan romanttisimmista kaupungeista!
Ateenan lentokentältä ajomatkaa Nafplioniin on noin  kaksi tuntia ja Korintin kaupunki on noin tunnin ajomatkan päässä.
Nähtävää Nafplionin lähellä on paljon, mm. Epidauruksen teatteri sekä Mykene, josta lähdettiin merimatkalle hakemaan kaunista Helenaa Troijasta. Lisäksi alueella on lukuisia, pieniä kalastajakyliä.
Asukkaita on
noin 15 000, joten kaupunki on sopivan pieni ja rauhallinen ja sopii hyvin sekä rantalomailijalle että rauhallista kaupunkilomaa etsivälle.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy