Kroatia - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Kroatian pienet ja persoonalliset helmet

Yövy kansallispuistossa, entisessä palatsissa tai aivan Dubrovnikin vanhankaupungin sydämessä!


Persoonallisia vaihtoehtoja perinteisille ketjuhotelleille ja valtaville lomakeskuksille. Erilaisia - varmasti! Ikimuistoisia - ehdottomasti! Paikkoja, joihin kannattaa matkustaa vaikka pelkän majoituksen vuoksi!


Rauhallista lomailua idyllisessä ympäristössä? Elämyksiä kaikille aisteille? Salaisia helmiä, jotka yllättävät erilaisuudellaan?
Valitse seuraavalle matkallesi jotain vähän erilaista - Majapaikka, jonka vuoksi kannattaa matkustaa vaikka maailmanääriin!

Tässä esimerkkejä erilaisista, persoonallisista majoituspaikoista Kroatian pikkukaupungeissa ja maaseudulla.

Tutustu ja ihastu! Ja pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

BOUTIQUE HOTEL STARI GRAD

Dubrovnikin muurien sisäpuolella 1500-luvun aatelismiehen taloon restauroitu hotelli, jossa on kahdeksan modernia hotellihuonetta.
Sijainti on ihanteellinen rauhallisella sivukadulla vain muutaman askeleen päässä vanhan kaupungin Stradun-pääkadulta.
Kokoonsa nähden hotellilla on runsaasti palveluja: aulabaari, suosittu Above 5-ruokaravintola sekä Icona Spa, joka tarjoaa muinaista thaihierontaa. 
Ravintola on fine dining-paikka ja vanhan kaupungin ainoa kattoterassiravintola, ja sieltä on upeat näkymät yli punatiilisten kattojen.
Myös hotelliaamiainen nautitaan kattoterassilla.

Ainutlaatuinen sijainti historiallisessa keskustassa!
Hinnat alkaen 190 €/yö/huone.
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.hotelstarigrad.com/ (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

HOTEL SPLENDIDA PALACE

Tämä 10-huoneinen boutique-hotelli sijaitsee Splitin vanhalla puolella Radunicassa rauhallisella sivukadulla 1800-luvulla rakennetussa kivitalossa.
Vanha kaupunki ja Diocletian Palatsi on vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Punaisten tiilimuurien ympäröimällä sisäpihalla voi rentoutua uima-altaassa ja aurinkotuoleissa.

Hotellihuoneet on kauniisti sisustetut rokokootyylisesti, ja niissä on upea valkoinen marmorikylpyhuone. 
Sekä huoneissa että yleisissä tiloissa on tyylikkäitä itämaisia mattoja sekä kristallikruunuja luomassa luksusluokan tunnelmaa.

Hotelli on kuin keidas!
Hinnat alkaen 140€/yö/huone.
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

http://www.splendidapalace.com/ (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

PUTEUS PALACE HERITAGE HOTEL

Splitin edustalla Bracin saarella Puciscan huvivenesataman äärellä sijaitseva entinen palatsi vuodelta 1467. 
Tämä Adrianmeren rannikon vanhin säilynyt palatsi on kunnostettu loistoluokan hotelliksi, josta löytyy 15 tasokasta hotellihuonetta, välimerellinen ruokaravintola ja rentouttava saunaosasto poreammeineen.
Hotellin tilavassa puutarhassa on viehättävä ulkoilmaravintola puiden alla ja uima-allasalue auringonottotiloineen.

Brac tunnetaan Kroatiassa aktiivilomailijan lempisaarena sen useiden patikointireittien ja hyvien pyöräilymahdollisuuksien myötä. Hotelli vuokraakin polkupyöriä ja autoja, joiden avulla saaren upeat rannat
puhtaine kristallinkirkkaine vesineen tulevat tutuiksi vaikka snorklailun merkeissä.

Täydellinen loma täydellisessä hotellissa!
Hinnat alkaen 135€/yö/huone.
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

 

https://www.puteuspalace.com/ (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

ETHNO HOUSES PLITVICA SELO

Unescon maailmanperintökohde Plitvizen kansallispuisto sijaitsee Zagrebista etelään 140 km päässä, Splitiin on matkaa 230 km.
Noin 300 neliökilometrin laajuisen puiston merkittävin nähtävyys on alueen läpi virtaavaan Koranajokeen muodostunut kuudentoista turkoosinsinisen järven ja lukemattomien putousten ketju.

Ethno Houses-lomakeskus sijaitsee keskellä kansallispuistoa kävelyetäisyydellä monista puiston nähtävyyksistä. Lomakeskus näyttää pieneltä vanhalta kylältä, joka koostuu kahdeksasta tuulentuivertaman näköisestä lautatalosta. Sisältä nämä talot ovat upeita loistohuviloita, jotka kätkevät sisäänsä 25 viihtyisän hotellihuoneen lisäksi a la carte-ravintolan, viinibaarin, kokoustilat, lasten leikkihuoneen sekä kylpyläosaston kolmine saunoineen ja kuntosaleineen. Kaikki huoneet ja tilat on rakennettu kauniin rustiikkisesti hirsistä ja laudoista, ja kalusteet on käsintehtyjä. Kaikesta huomaa, että viihtyvyyteen ja perinteiseen tyyliin on panostettu huolella. Pihalta löytyy useita harrastusmahdollisuuksia kuten sulkapalloa, pöytätennistä, minigolfia, jousiammuntaa jne. ja eläinrakkaita varten vuoheja, kaneja, poneja ja sikakin. Kansallispuistoon tutustumista varten hotelli vuokraa polkupyöriä ja kävelysauvoja, ja läheltä löytyykin puiston suurin vesiputous Veliki Slap. 

Uniikki lomailukokemus keskellä kansallispuistoa!
Hinnat alkaen 160€/yö/huone.
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.ethnohouses.com (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

 

Matkustatpa yksin, puolison kanssa, perheenä, kaveriporukalla tai vaikka työporukalla, me rakennamme kokonaisuuden juuri teille. Lennot, majoituksen sekä autonvuokrauksen saat meiltä helposti ja turvallisesti. 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Huomioitavaa hotellivarauksista:

Yllä olevat hotellit ja niiden hinnat ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Lopullinen hinta määräytyy matka-ajankohdan, varausajankohdan, seurueen koon, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Tarjolla myös paljon muita hotellivaihtoehtoja:

Kauttamme voit varata pelkän majoituksen tai koko matkapaketin.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa hinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy