Kroatia - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 395,00 € €/hlö 3 yötä

Kroatian pikkukaupungit

Trogir, Šibenik ja Cavtat


Kaupunkeja ja Unescon maailmanperintökohteita, rantoja ja henkeäsalpaavia maisemia. Lounto ja kaupunki sulassa sovussa!


Lue lisää Kroatiasta:

www.croatia.hr

(linkin tiedot sitoumuksetta)

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Trogirissa alkaen 385€/hlö
tai
3 yötä Cavtatissa alkaen 385€/hlö
tai
3 yötä Šibenikissä alkaen 480€/hlö

Lennot Splitiin (Trogir ja Šibenik) tai Dubrovnikiin (Cavtat) turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim Villa Liza Trogir/Heritage Life Palace Sibenik/Hotel Cavtat.) jaetussa 2 hengen huoneessa ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset lentokentältä kohteeseen eivät sisälly hintaan.

 VINKKI!

Kroatian matkailusesonki alkaa varhain keväällä ja jatkuu myöhäiseen syksyyn. Kauden alku ja loppu ovat edullisinta matkustusaikaa ja keskikesällä turisteja on eniten.

Jos haluat kaupunkilomailun lisäksi rentoutua rannalla, kannattaa matka ajoittaa keskikesään ja varautua melko korkeaan hintatasoon. 

TROGIR

Trogir sijaitsee hyvin lähellä Splitin lentokenttää, lähempänä, kuin itse Split. Trogir on Splitiä pienempi ja rauhallisempi.  Trogir, kivinen kaupunki, sijaitsee pienellä saarella, ja jonka vanha keskusta on UNESCOn suojeluksessa. Renessanssi- ja barokkirakennukset sekä romaaniset kirkot ovat oikeita aarteita, jotka lumoavat vierailijoita. Katedraali, joka on mestari Radovanin parhaita töitä 1200-luvulta, renessanssiaikainen logde, tuhat vuotta vanha Pyhän Nikolauksen luostari, jossa säilytetään Kairoksen reliefiä 400-luvulta e.K., ovat kaikki näkemisen arvoisia. Kulttuuriset ja historialliset muistomerkit, taide, alkuperäinen arkkitehtuuri ja kauniit kujat kuuluvat Trogirin perinteeseen – romaanisista pihoista moderneihin sisustuksiin.

Lukuisat kahvilat, baarit ja ravintolat tarjoavat aitoa dalmatialaista ruokaa ja hyviä paikallisia viinejä. Vihreä luonto, lukuiset saaret ja luodot, kallioiset ja kiviset rannat ovat tyypillisiä tälle alueelle

 

ŠIBENIK 

Šibenikin kaupunki sijaitsee noin 90km Splitistä ja sen sydämessä sijaitsee Pyhän Jaakobin katedraali, joka on Unescon maailmanperintökohde. Keskiaikainen kirkko on rakennettu kokonaan kivestä sekä goottilaiseen että renesanssityyliin. Šibenikissä edustalla sijaitseva, merelle rakennettu St. Nicholasin linnoitus on myös ehdottomasti näkemisen arvoinen. Šibenikin vanha keskusta on pieni, rauhallinen, lukuisine pienine ravintoloineen ja kahviloineen, joiden terasseilla on mukavaa nauttia auringosta.

Šibenikin läheisyydestä löytyy upeita luonnonnähtävyyksiä, kuten kaupungista noin kahdenkymmen kilometrin päässä sijaitseva Krkan luonnonpuisto. Kauniissa maisemassa  Krka-joki muodostaa upean kokonaisuuden ja huippuna kuuluisat vesiputoukset. Täällä on aikaa rauhassa kävellä, ihailla maisemaa ja luontoa, ottaa valokuvia.
Myös kaupungin edustalle levittyvä sadasta saaresta koostuva Kornatin saaristo on erinomainen retkikohde Šibenikistä. 

CAVTAT

Idyllinen Cavtat vain 20 kilometrin päässä Dubrovnikista lumoaa rantakaupungin rauhalla ja yksinkertaisuudella. Pienestä koostaan huolimatta Cavtat henkii kansainvälistä tunnelmaa ja sen tyylikäs huvipursisatama on monen kuuluisuuden jahdin ankkuripaikka.

Kaupungin puhtaat vedet houkuttelevat myös snorklaamaan ja vehreä luonto liikkumaan joko jalkaisin tai pyöräillen. Palmujen reunustaman rantakadun varrella herkutellaan tasokkaissa ravintoloissa.
Ja jos pikkukaupungin rauha alkaa riittää, Cavtatista on helppo lähteä päiväretkille myös naapurimaihin Montenegroon tai Bosnia ja Hertsegovinaan.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy