Latvia - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Latvian pienet ja persoonalliset helmet

Yövy vanhassa kartanossa tai idyllisessä boutiquehotellissa!


Persoonallisia vaihtoehtoja perinteisille ketjuhotelleille ja valtaville lomakeskuksille. Erilaisia - varmasti! Ikimuistoisia - ehdottomasti! Paikkoja, joihin kannattaa matkustaa vaikka pelkän majoituksen vuoksi!


Rauhallista lomailua idyllisessä ympäristössä? Elämyksiä kaikille aisteille? Salaisia helmiä, jotka yllättävät erilaisuudellaan?

Valitse seuraavalle matkallesi jotain vähän erilaista - Majapaikka, jonka vuoksi kannattaa matkustaa vaikka maailmanääriin!

Tässä esimerkkejä erilaisista, persoonallisista majoituspaikoista Latvian pikkukaupungeissa ja maaseudulla.

Tutustu ja ihastu! Ja pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

Karlamuiza Country Hotel

Perheomisteisessa Karlamuiza Country Hotellissa on 10 kodikkaasti sisustettua huonetta. Hotelli toimii vanhassa kartanossa Gaujan kansallispuiston alueella, noin 10 km päässä Cesisin kaupungista ja 100 km Viron ja Latvian rajalta Valgasta.
Hotellin ympäristössä on hyvät patikointi- ja ulkoilumahdollisuudet. Hotellilta voi vuokrata kävelysauvoja ja maastopyöriä. Palveluihin kuuluu myös soutuveneiden vuokraus sekä kuljetus Gauja-joelle tai Araisi-järvelle. Ellei halua lähteä pidemmille retkille, niin ulkoilmasta voi nauttia vaikkapa hotellin vanhassa omenapuutarhassa ja Karlamuizan maisemapuistossa. Aktiivisen päivän päätteeksi voi rentoutua hotellin saunassa, joka on käytettävissä lisämaksusta. Hotellin ravintolassa on tarjolla aamiainen ja iltaisin kolmen ruokalajin päivällinen kulloinkin saatavilla olevista aineksista.

10 km päässä hotellilta sijaitseva, vuonna 1206 perustettu Cesis on yksi Latvian vanhimmista kaupungeista. Se on tunnettu keskiaikaisesta, raunioituneesta linnastaan ja raunioita ympäröivästä puistosta.

Rauhallista lomailua luonnon helmassa!
Hinnat alkaen 75 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://karlamuiza.lv/en-gb  (linkki hotellin omille nettisivuille)

Hotelli Dome

Elegantti 15 huoneen hotelli 400 vuotta vanhassa rakennuksessa. Hotelli sijaitsee Riian vanhassakaupungissa, rauhallisen sivukadun varrella. Hotellin yhteydessä toimii suosittu kalaravintola Dome, jonka antimista voi kesäisin nauttia myös viihtyisällä kattoterassilla.
Hotellissa on pieni hoitola, jossa voit hemmotella itseäsi erilaisilla kasvo- ja vartalohoidoilla. Viidennessä kerroksessa oleva sauna on käytettävissä talvisaikaan ja sieltä avautuu myös upea näkymä Riian tuomiokirkolle ja vanhankaupungin kattojen ylle.

Pikkuhotelli aivan Riian keskustassa!
Hinnat alkaen 205 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

https://www.domehotel.lv/  (linkki hotellin omille nettisivuille)

Skrunda Manor Hotel

Skrundan kartanohotelli sijaitsee Venta-joen rannalla pienessä Skrundan kylässä, noin 150 km Riiasta länteen. 
Klassismia edustava kartano on rakennettu 1800-luvun puolivälissä. Hotellissa on 17 tilavaa, klassiseen tyyliin sisustettua huonetta. Hotellin ravintola tarjoaa latvialaisia ruokalajeja modernilla twistillä.
Spa-osastolla voi rentoutua saunassa, uima-altaassa ja poreammeessa, ja saatavilla on myös kylpylähoitoja. Hotellilla voi pelata minigolfia, biljardia sekä lautapelejä. Hotelli vuokraa myös polkupyöriä.
Rauhallisista kävelyistä voi nauttia kartanon puistossa ja Venta-joen rannalla.

Kartanolomailua rennolla otteella!
Hinnat alkaen 80 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

http://skrundasmuiza.lv/  (linkki hotellin omille nettisivuille)

Promenade Hotel Liepaja

Entiseen varastorakennukseen perustettu design-hotelli Liepajan kaupungissa, n. 220 km päässä Riiasta. Promenade Hotel Liepaja sijaitsee Liepajan vanhassakaupungissa, noin vartin kävelymatkan päässä hiekkarannalta. Hotellin aulassa on taidegalleria, jossa on esillä latvialaistaiteilijoiden töitä. Hotellissa on 43 viihtyisää, yksilöllisesti sisustettua design-huonetta. Hotellin ravintola tarjoaa niin latvialaisia kuin kansainvälisiäkin ruokalajeja. Kuntosali, sauna ja höyrysauna ovat käytettävissä lisämaksusta. Hotellilla on myös SPA-hoitola, jonka valikoimaan kuuluvat hieronnat ja vartalohoidot.

Tuulisena kaupunkia tunnettua Liepajaa ympäröi vesi kahdelta puolelta: länsipuolella on Itämeri ja idässä Liepajajärvi. Kaupungin keskustassa voi ihailla jugendrakennuksia ja kauniita vanhoja puutaloja. Itämeren rannikolla on 8 kilometrin pituinen hiekkaranta sekä merenrantapuisto, jossa kasvaa yli 140 eri puu- ja pensaslajia.  Neuvostoliiton ajasta, jolloin Liepaja oli suljettu kaupunki ja laivastotukikohta, muistuttaa erityisesti kaupungin pohjoispuolella sijaitseva Karostan alue. Nykyisin Liepajassa toimii muun muassa yliopisto, teatteri, monia taidegallerioita ja Latvian kolmanneksi suurin satama.

Vanhan ajan tunnelmaa henkivä design hotelli!
Hinnat alkaen 135 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.promenadehotel.lv/  (linkki hotellin omille nettisivuille)

Matkustatpa yksin, puolison kanssa, perheenä, kaveriporukalla tai vaikka työporukalla, me rakennamme kokonaisuuden juuri teille. Lennot, majoituksen sekä autonvuokrauksen saat meiltä helposti ja turvallisesti. 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Huomioitavaa hotellivarauksista:

Yllä olevat hotellit ja niiden hinnat ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Lopullinen hinta määräytyy matka-ajankohdan, varausajankohdan, seurueen koon, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Tarjolla myös paljon muita hotellivaihtoehtoja:

Kauttamme voit varata pelkän majoituksen tai koko matkapaketin.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa hinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy