Liettua - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Liettuan pienet ja persoonalliset helmet

Yövy vanhassa luostarissa, pikkuruisessa lomakeskuksessa idyllisen järven rannalla tai vaikka Shakespeare-henkisesti sisustetussa kaupunkihotellissa!


Persoonallisia vaihtoehtoja perinteisille ketjuhotelleille ja valtaville lomakeskuksille. Erilaisia - varmasti! Ikimuistoisia - ehdottomasti! Paikkoja, joihin kannattaa matkustaa vaikka pelkän majoituksen vuoksi!


Rauhallista lomailua idyllisessä ympäristössä? Elämyksiä kaikille aisteille? Salaisia helmiä, jotka yllättävät erilaisuudellaan?
Valitse seuraavalle matkallesi jotain vähän erilaista - Majapaikka, jonka vuoksi kannattaa matkustaa vaikka maailmanääriin!

Tässä esimerkkejä erilaisista, persoonallisista majoituspaikoista Liettuan pikkukaupungeissa ja maaseudulla.

Tutustu ja ihastu! Ja pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

HOTEL MONTE PACIS

Hotelli Monte Pacis toimii 1600-luvulla rakennetussa, yhä toiminnassa olevassa luostarissa. Hotelli sijaitsee noin  10 kilometrin päässä Kaunasin keskustasta, kauniilla Kaunasin laguunin niemimaalla.
Hotellissa on 13 huonetta – askeettisesti sisustetuista standard-huoneista ylellisiin sviitteihin. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, minibaari ja langaton Internet-yhteys. Monte Pacisin ravintola lukeutuu Kaunasin parhaimpiin. Vuonna 2019 Monte Pacis pääsi jo kolmatta kertaa peräkkäin mukaan White Guide -ravintolaoppaaseen – tällä kertaa Very Fine Level -listalle. Ravintola on saanut palkintoja myös monipuolisesta viinilistastaan.
Monte Pacisissa yhdistyvät kaunis luonto, historia, luostarin henki ja nykyajan mukavuudet.

Harmoniaa luonnon keskellä!
Hinnat alkaen 95 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://montepacis.lt/  (linkki hotellin omille nettisivuille)

ESPERANZA RESORT AND SPA

Esperanza Resort & SPA sijaitsee Ungurys-järven rannalla, noin 42 km päässä Vilnasta ja 17 km päässä Trakaista, joka on tunnettu historiallisesta linnastaan. 
Hotellissa on 34 luonnonläheistä ja viehättävää huonetta, joiden sisustukseen on käytetty paljon puuta. Hotelli on rakennettu kivestä, kanadalaisesta setripuusta ja lehtikuusesta.

Hotellin ravintolat tarjoavat kauden mukaan vaihtuvaa gourmet-ruokaa, jonka valmistuksessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan lähiseudulta peräisin olevia raaka-aineita ja luomutuotteita. 
Esperanza Resort & SPAssa on ympäri vuoden tarjolla erilaisia sisäaktiviteetteja: voit keilailla, kuntoilla kuntosalilla tai pelata esimerkiksi biljardia tai shakkia.
Kesäaikaan hotellilla voi muun muassa pelata tennistä, jalkapalloa tai koripalloa, soudella järvellä tai rentoutua hotellin yksityisellä rannalla. Hotellin ympäristössä on myös hyvät patikointi- ja pyöräilymahdollisuudet. Talviaikaan voi harrastaa hiihtoa ja luistella järven jäällä.
Hotellilla on myös pieni kylpyläosasto, jossa on uima-allas, poreamme, sauna ja höyrysauna. Saatavilla on myös kylpylähoitoja.

Idyllisen pikkuinen resort-hotelli luonnon keskellä!
Hinnat alkaen 170 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://esperanzaresort.lt/en/ (linkki hotellin omille nettisivuille)

SHAKESPEARE BOUTIQUE HOTEL

Shakespeare Boutique Hotel sijaitsee Vilnan vanhassakaupungissa, noin 500 metrin päässä tuomiokirkolta.
Tyylikäs hotelli toimii remontoidussa 1600-luvun palatsissa. Hotellin sisustuksessa on käytetty paljon antiikkia, taidetta ja kirjoja. 
Hotellin 33 huonetta on sisustettu yksilöllisesti ja jokainen huone on omistettu jollekin kirjailijalle tai kirjalle.
Hotellilla tarjoillaan päivittäin maistuva à la carte –aamiainen. Hotellin palveluihin kuuluvat myös baari sekä liettualaisiin ja gourmet-ruokiin erikoistunut ravintola.

Palatsin hiljaisuutta keskellä Vilnaa!
Hinnat alkaen 125 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

http://www.shakespeare.lt/  (linkki hotellin omille nettisivuille)

 

Matkustatpa yksin, puolison kanssa, perheenä, kaveriporukalla tai vaikka työporukalla, me rakennamme kokonaisuuden juuri teille. Lennot, majoituksen sekä autonvuokrauksen saat meiltä helposti ja turvallisesti. 

 

 

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Huomioitavaa hotellivarauksista:

Yllä olevat hotellit ja niiden hinnat ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Lopullinen hinta määräytyy matka-ajankohdan, varausajankohdan, seurueen koon, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Tarjolla myös paljon muita hotellivaihtoehtoja:

Kauttamme voit varata pelkän majoituksen tai koko matkapaketin.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa hinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy