Kotimaan matkat - lennot, hotellit, mökit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Loma Suomessa

Myös kotimaan lomat kauttamme helposti ja vaivattomasti!


Suomessa voit lomailla monipuolisesti. Vuodenajasta riippuen tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja niin etelässä kuin pohjoisessakin. Aktiivista lomaa, rauhallista hemmottelua tai vähän kaikkea. Voimme järjestää kotimaanmatkat niin perheille, yrityksille kuin yhdistyksillekin. Sinä päätät ja maksat vain siitä mitä haluat matkaasi sisällyttää!


Palvelemme kattavasti myös kotimaan lomailijoita!
Kauttamme voit varata hotelli-, huoneisto tai mökkimajoitukset, juna- tai lentoliput, autonvuokraukset tai vaikka koko paketin ruokailuineen, kuljetuksineen ja oheisohjelmineen. Sinä päätät mitä palveluita haluat ja maksat vain niistä.
Perheille, kaveriporukoille, yrityksille, yhdistyksille... Kaikki onnistuu.

Myös kohteen voit valita täysin vapaasti.
Kaupunkiloma etelä-Suomen kaupungeissa, mökkiloma Saimaan rannalla, laskettelu- tai hiihtomatka Lapin hiihtokeskuksessa tai vaikka kylpyläloma missä tahansa edellisistä...
Ja majoitusta löytyy aivan laidasta laitaan - suuria ja monipuolisia ketjuhotelleja parhaalla paikalla, omaleimaisia ja idyllisiä pikkuhotelleja luonnonrauhassa, mökkimajoitus omassa rauhassa tai vaikka majoitus lasikattoisessa iglussa tähtitaivaan alla.

Tässä esimerkkejä erilaisista kohteista eripuolilla Suomea. Nämä ja lukuisat muut vaihtoehdot kauttamme!

Tutustu ja ihastu - pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

MATKAILUKESKUKSET

Levin Iglut - Levi

Todellinen elämys ja häivähdys ylellisyyttä keskellä tunturimaisemaa, pohjoisen taivaan alla. Lasikattoiset iglut sijaitsevat Levitunturin rinteessä 340m korkeudessa ja vain 10 kilometriä Levin keskuksesta. Erämaan rauhassa, mutta palveluiden ja aktiviteettien äärellä
Tähtitaivaan äärettömyys, täydellinen pimeys ja hyvällä tuurilla revontulien leikki taivaan kannella. Ainut "ongelma" on se, että et malta nukkua!
Lisätietoja: https://leviniglut.net/fi/ (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Levin Sirius ja Orion -huoneistot

Tasokkaat vuonna 2018-2019 valmistuneet alppitalot aivan keskellä Levin keskusta, joissa yhteensä 22 erikokoista huoneistoa 2-10 hengelle. Kaikki Levin palvelut aivan vieressä ja näkymät huoneistoista suoraan eturinteeseen. Huoneistot ovat moderneja, tasokkaita ja hyvin varusteltuja ja ne sopivat niin perheille kuin yritysporukoillekin.
Lisätietoja: http://www.levinsirius.fi/ (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Vuokatin Aateli - Vuokatti

Tasokas ja monipuolinen kokonaisuus aivan Tahkonrinteiden ytimessä. Voit majoittua hotellissa, huoneistoissa, mökissä tai vuokrata porukalle saaren omaan käyttöön. Sopii erinomaisesti niin kokousryhmille kuin perheillekin.
Lisätietoja: https://majoitus.vuokatinaateli.fi/ (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Ruka Villas - Ruka

Ruka on erittäin monipuolinen lomakohde, joka sopii loistavasti ympärivuotiseen lomailuun. Ruka Villas tarjoaa luksustason huviloita ja huoneistoja Rukalta. Upeita kelohuviloita, rauhallisia mökkejä luonnon rauhassa ja monipuolisia huoneistoja erikokoisille porukoille. 
Kaikki huvilat sijaitsevat rauhallisilla paikoilla, Rukan palveluiden läheisyydessä ja lähellä toisiaan, joten isommallekin porukalle voimme järjestää oman rauhan, mutta kuitenkin siten, että ajanvietto porukalla onnistuu vaivattomasti.
Lisätietoja: https://rukavillas.com/ (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Ruka Peak Boutique Hotel - Ruka

 

Ruka Peak on kodikas alppityylinen hotelli Itä-Rukalla, Mastorinteiden ylä puolella, Juhannuskallion kupeessa. Rinteeseen matkaa n.50m ja hiihtolatu ja moottorikelkkareitti lähtevät aivan Peakin takapihalta.
Ainutlaatuinen sijainti 430 metrin korkeudessa luonnonsuojelualueen kupeessa, koskemattoman luonnon keskellä ja vieraanvarainen palvelu ovat syitä miksi vakioasiakkaat valitsevat Ruka Peakin vuosi vuoden jälkeen.
Lisätietoja: https://www.rukapeak.fi/ (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Ylläs Chalets - Ylläs

Mukavia ja hyvin varusteltuja huoneistoja monen kokoisille porukoille aivan Ylläksen lasketturinteiden, latujen ja palveluiden läheisyydessä. Tänne voit tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla ja autoa et tarvitse koko loman aikana!
Huoneistot ovat yksiöitä, kaksioita tai kolmioita ja niissä on kaikissa oma sauna ja keittiö. Suuremmille porukoille on helppo varata myös useampi lähekkäin sijaitseva huoneisto.
Lisätietoja: http://www.chalets.fi/ (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Castillo Chalet - Saariselkä

Valittavana on 30 erilaista ja eritasoista lomahuoneistoa Saariselän alueella. Valikoimassa erikokoisia mökkejä, huviloita ja lomahuoneistoja Kaunispää-tunturin etelärinteellä ja erikokoisia huoneistoja aivan Saariselän keskustassa. Pienimmät huoneistot sopivat 1-4 hengelle ja suurimmat paritalokokonaisuudet jopa 24 hengelle ja kaikkea siltä väliltä. Majoitus onnistuu myös suuremmille ryhmille lähekkäin sijaitsevia kohteita yhdistelemällä. Tunturin rinteellä sijaitsevat kohteet ovat omiaan niille, jotka haluavat majoittua keskellä aitoa luontoa ja omassa rauhassa, kun taas Saariselän keskustassa pärjää vaikka ilman autoa ja kaikki palvelut ovat vain kivenheiton päässä.
Rakennetaan toimiva kokonaisuus juuri teidän porukallenne!
Lisätietoja: https://www.castillo.fi (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

KYLPYLÄT

Hotel and Spa Resort Järvisydän - Rantasalmi

Yksi Suomen upeimmista kylpylöistä, keskellä kauneinta luontoa, Saimaan rannalla. Järvikylpylässä on aidon luonnon tunnelma - Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Ja majoitusta on moneen makuun, niin hotellihuoneita, erilaisia huviloita, maisemasviittejä ja syksyn 2020 uutuutena lasikattoisia kotahuoneita. Sopii erinomaisesti, kun haluat juhlistaa jotain eritystä. Loistavat puitteet myös kokouksille, seminaareille ja erilaisille yritysryhmille.
Lisätietoja: https://www.jarvisydan.com/   (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Haikon kartano - Porvoo

Monipuolinen kylpylähotelli loistavalla paikalla, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Porvoon Vanhasta kaupungista ja noin puolen tunnin ajomatkan päässä lentokentältä ja Helsingistä.
Viehättävä kylpylä aikuiseen makuun, upeat maisemat vehreän puistoalueen keskellä ja meren rannalla sekä loistavaa ruokaa Kartanoravintolassa. Sopii hyvin merkkipäivän viettoon, perhejuhliin tai yrityksen/yhdistyksen kokouspaikaksi. Anna meidän auttaa järjestämään unohtumaton vierailu historiallisessa miljöössä!
Lisätietoja: https://www.haikko.fi/ (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Kylpylähotelli Rauhalahti - Kuopio

Perinteinen kylpylähotelli Kuopion kupeessa, johon on helppo saapua ympäri Suomea. Monipuoliset aktiviteetit, paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja, viihtyisä kylpylä sekä rauhallinen miljöö takaavat onnistuneen loman, olipa se sitten lyhyt pyrähdys tai pidempi oleskelu.
Sopii hyvin kaiken ikäisille kylpylävieraille.
Lisätietoja: https://www.rauhalahti.fi/(linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Holiday Club Saimaa - Lappeenranta

Loistava kohde koko perheen lomailuun! Kylpylä, jossa viihtyy kaiken ikäiset, useita erilaisia ravintoloita, tasokas kauneushoitola ja paljon erilaisia aktiviteetteja niin kylpylässä kuin sen ympäristössäkin, mm. keilahalli, jäähalli, Angry Birds -sisäleikkipuisto, kiipeilypuisto ja laajat ulkoilualueet monenlaiseen liikkumiseen niin kesällä kuin talvellakin.
Majoittua voi hotellissa eritasoisissa ja erilaisissa huoneissa, huoneistoissa tai suuremmissa Villa-huoneistoissa, joissa tilaa suurellekin porukalle.
Lisätietoja: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Levi Hotel Spa Resort - Levi 

Levi Hotel Spa sijaitsee aivan Levi keskuksen sydämessä, eturinteiden vieressä. Hotellin pihasta pääset suoraan niin rinteeseen kuin ladulle, keskustan kauppoihin ja ravintoloihin tai luontoon.
Resort kattaa 2 hotellia, perinteisen Levi Hotel Span sekä talvelle 2019 avatun upean Design Hotel Levin. Huoneita ja huoneistoja monenlaiseen tarpeeseen! Ja samassa pihapiirissä monipuoliset palvelut - kylpylä, keilahalli, useita ravintoloita... Lomailua parhaimmillaan kaikkina vuodenaikoina!
Lisätietoja: https://www.levihotelspa.fi/ (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

 

KAUPUNKIHOTELLIT

Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien tärkeimpien hotelliketjujen kanssa (Scandic, Sokos Hotels, Lapland Hotels, Nordic Choice Hotels...) ja lisäksi valikoimastamme löytyy suuri joukko yksilöllisiä ja erilaisia hotellivaihtoehtoja.
Valitse oma kohteesi ja pyydä tarjous toiveidesi mukaisesta majoituksesta!

 

Ja muistathan, että nämä ovat vain esimerkkejä monipuolisesta valikoimastamme. Pyydä tarjous omien toiveidesi mukaan tästä.
 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy