Madrid - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 307,00 € /hlö

Madrid

Madrid on suurkaupunki täynnä taidetta, ravintoloita, tapaksia ja yöelämää! Matkalla kannattaa vierailla upeissa taidegallerioissa ja museoissa, käydä katsomassa flamenco-esityksiä, nauttia tapaksista ja espanjalaisista viineistä... Puerto del Solin aukiolta alkavat kaupungin ostoskadut, joilta löytyy lukuisia muotiliikkeitä! Espanjalaiset rakastavat jalkapalloa ja Madridin ylpeys on kaupungin oma joukkue Real Madrid, jonka kotiotteluita pääsee seuraamaan Estadio Santiago Bernabéun jalkapallostadionilla.


Katso lisätietoja Madridista: www.esmadrid.com
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Hotelli Regente ***

Keskitason hotelli erinomaisella paikalla aivan Madridin ydinkeskustassa Gran Vían, oääkadun, lähettyvillä. Puerta del Sol ja useat kaupungin nähtävyydet ovat aivan kävelymatkan päässä hotellista. Loistavat julkisen liikenteen yhteydet, lyhyt matka metroasemalle. Hotellissa on ravintola/baari, aamiaisbuffet, huonepalvelu konferenssi- ja kokoustilat, kuntosali ja ilmainen Internet yhteys. Huoneissa on suihku/wc, puhelin, tv, tallelokero ja ilmastointi/lämmitys.

Osoite: Calle Mesonero Romanos 9, 28013 Madrid, Espanja


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous
 

Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista:

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja.
Alkaen hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  

Ei voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä! 


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy