Madrid - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 330,00 € /hlö

Madrid

Jalkapalloa, palatseja, shoppailua... Espanjalaista tunnelmaa ja paljon nähtävää!


Katso lisätietoja Madridista: www.esmadrid.com
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Madrid on suurkaupunki täynnä taidetta, ravintoloita, tapaksia ja yöelämää! Matkalla kannattaa vierailla upeissa taidegallerioissa ja museoissa, käydä katsomassa flamenco-esityksiä, nauttia tapaksista ja espanjalaisista viineistä... Puerto del Solin aukiolta alkavat kaupungin ostoskadut, joilta löytyy lukuisia muotiliikkeitä! Espanjalaiset rakastavat jalkapalloa ja Madridin ylpeys on kaupungin oma joukkue Real Madrid, jonka kotiotteluita pääsee seuraamaan Estadio Santiago Bernabéun jalkapallostadionilla.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 415€/hlö
2 yön matka Lufthansan lennoilla alkaen 330€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Puerta de Toledossa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.
Lufthansan matkatavarat lisämaksusta.

 

VINKKI!

Madrid on monipuolinen kohde, josta löytyy niin kulttuuria kuin urheiluakin. Jalkapalloon suhtaudutaan kaupungissa intohimoisesti!
Hintataso Madridissa on korkeahko, mutta ajoissa suunnittelulla voi myös Madridissa lomailla kohtuuhinnalla.
Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.

Madrid on suuri kaupunki ja etäisyydet ovat melko pitkiä. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin lyhyellä matkalla, jotta aika ei kulu turhaan paikasta toiseen liikkumiseen.
Hotelliehdotus hyvää sijaintia ja hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotelli Puerta de Toledo ***
Mukava hotelli Puerta de Toledo -aukion laidalla, noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Palacio Real -linnasta ja noin 20 minuuttia Gran Vialta.
Osoite: Glorieta Puerta De Toledo 4 La Latina - 28005 - Madrid


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy