Milano - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 263,00 € /hlö

Milano

Milano on muodin, kulttuurin ja hyvän ruoan ystävien kaupunki. Kulttuurin ystäville Milano tarjoaa oopperaa, balettia ja konsertteja. Kaupungin sydän on goottilainen tuomiokirkko Duomo, jonka katolle rakennetulta näköalatasanteelta avautuu upea näkymä yli kaupungin. Milano on myös oivallinen shoppailukaupunki. Tästä muodin kaupungista löytyvät totta kai muodin kärkinimien, kuten Versacen, Armanin, Dolce & Gabbanan ynnä muiden putiikit! Milano sopii myös jalkapallon ystäville! Kaupungissa on kaksi pääsarjatason jalkapallojoukkuetta: F.C. Inter ja A.C. Milan.


Lue lisää Milanosta: www.tourism.milan.it
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Ibis Centro Milan ***-

Hotelli sijaitsee Milanon keskustassa lähellä keskusrautatieasemaa. Hyvät yhteydet kaikkialle Milanossa, mm. 3 metropysäkkiä Duomolle. Hyvät ostosmahdollisuudet ja yhteydet nähtävyyksiin ja messualueelle.
Huoneissa on mukavuuksien lisäksi ilmastointi (kesäkuukausina), puhelin ja tv. Hotellissa on myös ravintola, silityshuone, parkkipaikka ja kokoustilat.

Osoite:
Via Zarotto Antonio, 8
I-20124 Milano, Italy

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous
 

Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista:

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja.
Alkaen hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  

Ei voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä! 


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy