Milano - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 320,00 € /hlö

Milano

Muotia, jalkapalloa, kulttuuria... Monipuolinen kaupunkikohde, josta on helppo lähteä tutustumaan myös pohjois-Italian järvialueeseen!


Lue lisää Milanosta: www.tourism.milan.it
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Milano on muodin, kulttuurin ja hyvän ruoan ystävien kaupunki. Kulttuurin ystäville Milano tarjoaa oopperaa, balettia ja konsertteja. Kaupungin sydän on goottilainen tuomiokirkko Duomo, jonka katolle rakennetulta näköalatasanteelta avautuu upea näkymä yli kaupungin. Milano on myös oivallinen shoppailukaupunki. Tästä muodin kaupungista löytyvät totta kai muodin kärkinimien, kuten Versacen, Armanin, Dolce & Gabbanan ynnä muiden putiikit! Milano sopii myös jalkapallon ystäville! Kaupungissa on kaksi pääsarjatason jalkapallojoukkuetta: F.C. Inter ja A.C. Milan.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 395€/hlö
2 yön matka Lufthansan* lennoilla alkaen 320€/hlö

* Lufthansan lennoilla koneenvaihto Saksassa

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Ibis Centrossa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennoilla matkatavarat sisältyvät hintaan. 
Lufthansan lennoilla ruumaan menevä matkatavara lisämaksusta.

VINKKI!

Milano sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hinnat ovat edullisimmat kesäkauden ulkopuolella. Milanosta käsin on helppo lähteä myös tutustumaan lähistön luontokohteisiin, kuten Como- tai Maggiore -järviin.
Jos haluat jotain vähän erilaista ja juhlistat vaikka merkkipäivää, pohjois-Italiasta löytyy myös ihastuttavia viinitiloja, joissa voi myös yöpyä ja maistella paikallisia herkkuja.

Katso lisää myös Milanon jalkapallomatkoistamme tästä.

Milanon keskusta on levittäytynyt laajalle alueelle, joten hotellin sijaintiin kannattaa satsata. Rautatieaseman ja ostoskatu Corso Buenos Airesein ympäristössä sijaitsee hinta tasoltaan edullisempia hotelleja, kun taas vanhassa kaupungissa ja Duomon ympäristössä hintataso on korkeampi.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Ibis Centro Milan ***-
Hotelli sijaitsee Milanon keskustassa lähellä keskusrautatieasemaa. Hyvät yhteydet kaikkialle Milanossa, mm. 3 metropysäkkiä Duomolle. Hyvät ostosmahdollisuudet ja yhteydet nähtävyyksiin ja messualueelle.
Osoite: Via Zarotto Antonio, 8, I-20124 Milano, Italy

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy