München - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 330,00 € /hlö

München

Olut tupia, joulumarkkinoita, jalkapalloa... Messu- ja tapahtumakaupunki, josta löytyy tekemistä kaiken ikäisille!


Katso lisätietoja Münchenistä: www.muenchen.de
Linkin tiedot sitoumuksetta.

München on paitsi Oktoberfestin pitopaikka, myös erinomainen kulttuuri- ja ostoskaupunki. Kaupungin parasta ostosaluetta on Marienplatzin ja Karlsplatzin välinen alue. Tyylikkäitä putiikkeja löytyy myös Maximilianstrassen varrelta. Kannattaa pistäytyä myös Viktualienmarkt-torilla, jolla myydään paikallisia herkkuja. Baijerilaisen keittiön ruoat eivät jätä nälkäiseksi!

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 350€/hlö
2 yön matka Lufthansan lennoilla alkaen 330€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Atlantiksessa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.
Lufthansalla matkatavarat lisämaksusta.

HUOM! Münchenissä peritään turistiveroa, joka maksetaan suoraan majoitusliikkeeseen. 

VINKKI!

München sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja kaupungissa järjestetään paljon tapahtumia ja messuja. Joulun alla kaupungissa järjestetään useita joulumarkkinoita, joissa myydään käsitöitä, herkkuja ja paikallisia tuotteita.
Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja jessujen ja tapahtumien aikaan hinnat voivat jopa moninkertaistua.

Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Katso lisää myös Münchenin jalkapallomatkoistamme tästä.

Amsterdam on suuri kaupunki ja etäisyydet ovat melko pitkiä. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin lyhyellä matkalla, jotta aika ei kulu turhaan paikasta toiseen liikkumiseen.

Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotelli Germania **+
Keskitason hotelli erittäin hyvällä paikalla vain parin minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja noin 10 minuuntin kävelymatka Marienplatzille ja ostosalueille. Pienet ja tummin värein sisustetut huoneet, joissa suihku/wc. Hotellilla on bistro tyypinen ravintola ja oma, maksullinen parkkipaikka.
Osoite: Schwanthaler Strasse 28, D-80336 München

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy