Nizza - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 305,00 € /hlö

Nizza

Enkelten bulevardi, viehättävä vanhakaupunki, pirskahteleva rose viini... Nizzassa voit helposti yhdistää


Katso lisätietoja Nizzasta: en.nicetourisme.com
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Nizzassa ranta on keskellä kaupunkia! Kilometrien pituinen, palmujen reunustamalla rantakadulla, Promenade des Anglaisilla, voit kävellä ja harrastaa liikuntaa tai vaikkapa vain ihailla upeita maisemia. Vanhassa kaupungissa matkailijaa odottavat viehättävät kapeat kujat ja pastellinsävyiset talot, sekä muun muassa Cours Saleyan kukkatori!

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 380€/hlö
2 yön matka Lufthansan* lennoilla alkaen 305€/hlö

* Lufthansan lennoilla koneenvaihto Saksassa

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Blevedere Parnell Squaressa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennoilla matkatavarat sisältyvät hintaan. 
Lufthansan lennoilla ruumaan menevä matkatavara lisämaksusta.

VINKKI!

Nizza sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hinnat ovat edullisimmat kesäkauden ulkopuolella. Nizzasta käsin on helppo lähteä myös tutustumaan Cote de Azurin rannikkoon, esimerkiksi Cannes, Monaco ja Eze ovat kaikki vain lyhyen junamatkan päässä Nizzasta.
Cote de Azurin alueella tai Provencessa on tarjolla myös monenlaista huvilamajoitusta. Kysy lisää!

Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotelli Univers ***-
Keskitason hotelli hyvällä paikalla Nizzan keskustassa, vain kymmenen minuutin kävelymatka Promenade de Anglaisille. Rautatieasemalle matkaa n. 1 km. Huoneet ovat piehehköjä mutta kauniisti sisustettuja.
Osoite: 2 Rue de la Liberte, 06000 Nizza

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy