Pariisi - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 330,00 € / hlö

Pariisi

Bistroja, museoita, pieniä herkkukauppoja, nähtävyyksiä... Kiistämättä maailman yksi mielenkiintoisimmista kaupungeista!


Lue lisää Pariisista: www.parisinfo.com
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Pariisi on maailman romanttisin kaupunki, ja ihana mihin vuodenaikaan tahansa! Pariisi on myös shoppailijan paratiisi: lukemattomia muotiliikkeitä, parfymerioita, sisustusliikkeitä, kirjakauppoja, tavarataloja... Ostoksia voit tehdä myös kirpputoreilla, joita löytyy eri puolilla kaupunkeja. Myös hyvän ruoan ystävälle Pariisi on oivallinen matkakohde, sillä kaupungissa on tuhansia kahviloita ja ravintoloita - edustettuina ovat kaikki maailman keittiöt!

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 420€/hlö
2 yön matka Lufthansan lennoilla alkaen 330€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Ronceray Operassa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.
Lufthansalla matkatavarat lisämaksusta.

 

VINKKI!

Pariisi sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on melko korkea. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös Pariisissa kohtuuhinnalla.

Pariisin lomaan voit yhdistää myös vierailun Pariisin Disneylandissa tai vaikka tutustumisen Champagnen tai Normandian alueeseen!

Pariisi on suuri kaupunki ja etäisyydet ovat melko pitkiä. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin lyhyellä matkalla. Syrjäisemmällä hotellin sijainnilla voi säästää merkittävästi, mutta lyhyellä matkalla kannattaa satsata keskeiseen sijaintiin, jottei aika kulu paikasta toiseen liikkumiseen.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Best Western Ronceray Opera ***-
Keskitason hotelli, joka sijaitsee Pariisin keskustassa, lähellä kaupungin parhaita ostosalueita. Ympäristössä myös paljon ravintoloita ja hyvät yhteydet muualle Pariisiin.
Osoite: 10 Boulevard Montmartre - 75009 - Paris

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 Moyan Brenn / Flickr
© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy