Pariisi » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 241,00 € / hlö

Pariisi

Pariisi on maailman romanttisin kaupunki, ja ihana mihin vuodenaikaan tahansa! Pariisi on myös shoppailijan paratiisi: lukemattomia muotiliikkeitä, parfymerioita, sisustusliikkeitä, kirjakauppoja, tavarataloja... Ostoksia voit tehdä myös kirpputoreilla, joita löytyy eri puolilla kaupunkeja. Myös hyvän ruoan ystävälle Pariisi on oivallinen matkakohde, sillä kaupungissa on tuhansia kahviloita ja ravintoloita - edustettuina ovat kaikki maailman keittiöt!


Lue lisää Pariisista: www.parisinfo.com
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Charing Cross 3-*

Keskitason hotelli, joka sijaitsee Pariisin keskustassa, lähellä kaupungin parhaita ostosalueita. Ympäristössä myös paljon ravintoloita ja hyvät yhteydet muualle Pariisiin.
Hotellissa on 31 huonetta, joissa suihku/wc, minibaari, tv ja maksullinen wifi.
 
Osoite:
39 Rue Pasquier, Paris
Varaukset ja lisätiedot: Kouvolan Matkatoimisto Oy,
p. 05-744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous
 

Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista:

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja.
Alkaen hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  

Ei voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä! Moyan Brenn / Flickr39 Rue Pasquier, Paris, France

© 2018 | Kouvolan Matkatoimisto Oy