Portugali - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 398,00 € €/hlö 3 yötä

Portugalin pikkukaupungit

Cascais, Obidos ja Coimbra


Pikkukaupunkeja, rantoja, jylhiä maisemia, palatseja ja puutarhoja sekä kaihomielistä fado-musiikkia. Portugalia parhaimmillaan!


Lue lisää Portugalista:

www.visitportugal.com

(linkin tiedot sitoumuksetta)

 

Portugalissa on helppo nauttia viehättävistä kaupunkikohteista, upeista rannoista, huikeista maisemista ja käsinkosketeltavista historiasta sulassa sovussa modernin nykypäivän kanssa.
Kooltaan Portugal on sopivan kompakti, joten jo muutaman päivän lomalla pikkukaupunkeihin ehtii tutustua hyvin ja pidempään lomaan kannattaa yhdistää useampia eri tyyppisiä kohteita.

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Cascaisissa alkaen 398€/hlö
tai
3 yötä Obidosissa alkaen 398€/hlö 
tai
3 yötä Coimbrassa alkaen 410€/hlö

Lennot Lissaboniin turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. Cascais Hotel/Ibis Coimbra Centro/Louro Hotel Obidos) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset Lissabonista kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Portugali sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten. Rantalomakohteissa kesä on suosituinta ja kalleinta matkustusaikaa.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Portugalissa kannattaa ehdottomasti yhdistää useampi kohde samalle matkalle. Autolla liikkuminen on helppoa ja edullista, mutta myös julkiset yhteydet ovat toimivat.

CASCAIS

Cascaisin rantakaupunki sijaitsee vain noin 40 minuutin junamatkan päässä Lissabonista ja tämä pikkukaupunki sopii loistavasti rauhalliseen kaupunkilomailuun ja kesäaikaan myös rantalomailuun. Cascaisista käsin on helppo lähteä myös tutustumaan lähialueen upeisiin nähtävyyksiin kuten Estoriliin, Sintraan tai Cabo da Rocaan. Estoril on vuosikymmenien ajan ollut rikkaiden ja kuuluisien huvittelukohde. Se tunnetaan ennen muuta kasinostaan ja hektisestä huvielämästään. Maurien linna, kansallispalatsi sekä Penan palatsi upeine puutarhoineen ja henkeäsalpaavine maisemineen kuuluvat Sintran suosituimpiin nähtävyyksiin.

OBIDOS

Obidos sijaitsee noin 85km Lissabonista pohjoiseen ja sitä kutsutaan nimellä Vila das Rainhas, kuningarten kylä. Lissabonista Obidosiin pääsee helpoiten vuokra-autolla noin tunnissa, mutta myös paikallisjunalla pääsee, jolloin matka kestää noin 2h 20min.
Obidos on komean linnan suojaama keskiaikainen kylä ja se on saanut lempinimensä siitä, että se on kuulunut monen Portugalin kuningattaren myötäjäislahjoihin.
Obidosin lomaan on helppo yhdistää myös rantalomailua, koska noin 30 kilometriä Obidosista rannikolle sijaitsee Penichen kalastajakaupunki, joka tunnetaan pitkistä rannoistaan, surffiaalloistaan ja vanhasta linnoituksesta, joka toimi poliittisena vankilana Salazarin aikana.

COIMBRA

Coimbra sijaitsee Lissabonin ja Porton välillä, noin 2 tunnin junamatkan päässä Lissabonista ja reilun tunnin junamatkan päässä Portosta. Loistava kohde sille, joka haluaa lomailla pienemmän kaupungin rauhassa, mutta nähdä ja kokea matkalla paljon.

Coimbra on sopiva yhdistelmä historiaa ja nuorekasta nykyaikaa. Coimbran vuonna 1290 perustettu Coimbran yliopisto on yksi maailman vanhimpia yliopistoja ja yliopiston kirjasto, Biblioteca Joanina, joka on maailman upeimpia. Mittavan historiansa lisäksi Coimbran yliopistoa leimaa moderni ilme, sillä yliopisto on edelleen Portugalin tärkeimpiä. Ja siellä missä on opiskelijoita, on myös vilkasta elämää, niin yöllä kuin päivällä.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy