Praha - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 295,00 € /hlö

Praha

Kaarlen silta, vanhan kaupungin kello, upea linna... Kohtuullisen hintatason kaupunkilomakohde vain reilun 2 tunnin lentomatkan päässä!


Lue lisää Prahasta: www.praguewelcome.cz
Linkin tiedot sitoumuksetta.

 

Praha on yksi Keski-Euroopan suosituin kaupunkikohde, eikä suotta. Kohtuullinen hintataso, kaunista arkkitehtuuria, monipuolinen kulttuuritarjonta ja panimoita ympäri kaupunkia.
Kaupungin ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset ja varsinkin joulun alla kaupunki täyttyy tunnelmallisista joulutoreista.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 395€/hlö
2 yön matka Lufthansan lennoilla alkaen 295€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Majestic Plazassa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.
Lufthansalla matkatavarat lisämaksusta.

 

VINKKI!

Praha sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hintataso on kohtuullinen myös suosituimpaan matkustusaikaan. Hinnat ovat edullisimmillaan talvella ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.

Hotellien hinnat ovat kohtuulliset, myös ydinkeskustan hotelleissa ja tarjoukset kannattaa tämä ehdottomasti hyödyntää.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Majestic Plaza Prague 3*
Mukava keskitason hotelli vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Wenceslass aukiolta ja vanhasta kaupungista.
Osoite: Stepanska 33, 11000 Prague


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy