Puola - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Puolan pienet ja persoonalliset helmet

Asu eko pensionaatissa, mökkikylässä Tatran juurella tai kirjallisuus-teemaisessa design hotellissa!


Persoonallisia vaihtoehtoja perinteisille ketjuhotelleille ja valtaville lomakeskuksille. Erilaisia - varmasti! Ikimuistoisia - ehdottomasti! Paikkoja, joihin kannattaa matkustaa vaikka pelkän majoituksen vuoksi!


Rauhallista lomailua idyllisessä ympäristössä? Elämyksiä kaikille aisteille? Salaisia helmiä, jotka yllättävät erilaisuudellaan?
Valitse seuraavalle matkallesi jotain vähän erilaista - Majapaikka, jonka vuoksi kannattaa matkustaa vaikka maailmanääriin!

Tässä esimerkkejä erilaisista, persoonallisista majoituspaikoista Puolan pikkukaupungeissa ja maaseudulla.

Tutustu ja ihastu! Ja pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

Quadrille Hotel

Teema- ja design-hotelli aikuisille

Tämä noin viiden kilometrin päässä Gdynian keskustasta sijaitseva, 1700-luvun palatsissa toimiva hotelli on suunnattu yli 16-vuotiaille. Designin ystävät löytävät hotellista monia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Liisa Ihmemaassa -teema näkyy eri puolilla hotellia hotellin nimestä alkaen.  Hotellissa on ravintola, kuntosali ja spa, jossa uima-allas, poreallas, sauna ja höyrysauna. Tarjolla on myös erilaisia hoitoja. 

Hinnat alkaen 150 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

https://quadrille.pl/en/    (linkki hotellin omille nettisivuille)  

Rezydencja Gubałówka

Majoitusta Tatran juurella

Rezydencja Gubałówka tarjoaa uniikkia majoitusta Zakopanessa, kahden tunnin ajomatkan päässä Krakovasta. Neljä taloa, joissa kussakin on 14-16 huonetta, sijaitsevat Gubałówka-vuorella, jolta avautuu upea näköala Tatra-vuoristoon. Tämä on oivallinen tukikohta vaikkapa patikkaretkille. Hotellin ravintola tarjoilee perinteisiä puolalaisia makuja modernilla twistillä. Hotellissa on wellness-osasto, jossa uima-allas, poreamme ja sauna. Saatavilla on myös kylpylähoitoja.

Hinnat alkaen 120 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

https://www.rezydencjagubalowka.pl/en/ (linkki hotellin omille nettisivuille)

Ekosamotnia – Eco dream pension

Tyylikäs pensionaatti taiteen ja luonnon ystäville!

Helena ja Roman Husarskin entiseen keramiikkastudioon tehty tyylikäs pensionaatti, jossa on vain 6 huonetta. Pensionaatti sijaitsee vain noin 10 km päässä Krakovan keskustasta, mutta melkein Wolskin metsässä, kolmen hehtaarin puutarhan ympäröimänä. Pensionaatissa on oleskelutila, kirjasto, orangeria ja Husarskin perheen töistä koostuva näyttely. Ravintola Magnolia on avoinna vain majoittuville vieraille ja ruokalista vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Keittiö perustuu puolalaiseen ruokaan välimerellisellä vivahteella ja osin käytetään myös luomutuotteita omasta puutarhasta. Pensionaatin alueella on mahdollisuus myös grillaukseen.  Läheisessä Wolskin metsässä on merkittyjä patikointireittejä ja myös maastopyöräilyreitti. 

Hinnat alkaen 120 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

http://www.ekosamotnia.com/en/ (linkki pensionaatin omille nettisivuille) 


Matkustatpa yksin, puolison kanssa, perheenä, kaveriporukalla tai vaikka työporukalla, me rakennamme kokonaisuuden juuri teille. Lennot, majoituksen sekä autonvuokrauksen saat meiltä helposti ja turvallisesti. 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Huomioitavaa hotellivarauksista:

Yllä olevat hotellit ja niiden hinnat ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Lopullinen hinta määräytyy matka-ajankohdan, varausajankohdan, seurueen koon, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Tarjolla myös paljon muita hotellivaihtoehtoja:

Kauttamme voit varata pelkän majoituksen tai koko matkapaketin.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa hinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy