Puola - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 285,00 € €/hlö 3 yötä

Puolan pikkukaupungit

Sopot, Katowice ja Torun


Puola on erittäin edullinen ja monipuolinen matkailumaa ja myös sen pikkukaupungeissa on paljon nähtävää. Valitse yksi kaupunki ja tutustu tarkemmin tai yhdistä useampi kaupunki samalle lomalle!


Lue lisää Puolasta:

www.poland.travel

(linkin tiedot sitoumuksetta)

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Sopotissa alkaen 315€/hlö
tai
3 yötä Katowicessa alkaen 285€/hlö
tai
3 yötä Torunissa alkaen 325€/hlö

Lennot turistiluokassa Gdanskiin (Sopot)/Krakovaan (Katowice)/Varsovaan (Torun) m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. Torun Gromada/Hotel Sopot/Campanile Katowice) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset lentokentältä kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Puola sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hintataso on suomalaisittain edullinen koko vuoden. Keskikesän kuukaudet rantakohteissa ovat erittäin kysyttyä aikaa niin turistien kuin paikallistenkin osalta ja tällöin hotellien saatavuus voi olla kiven alla ja hinnat lähellä keski-Euroopan tasoa.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja varmista saatavuus ja parhaat hinnat.

Puolassa julkisilla kulkuneuvoilla, niin bussilla kuin junalla, liikkuminen on erittäin edullista ja helppoa. Samalle matkalle onkin helppo yhdistää useampi kohde, jos aikaa on käytettävissä reilummin.

SOPOT

Sopot on viehättävä pikkukaupunki vain noin 20 minuutin ajomatkan tai 12 minuutin junamatkan päässä Gdanskista.
Kesällä Sopot on loistava rantakohde, mutta tekemistä ja näkemistä riittää kyllä ympäri vuoden.
Asukkaita on vajaat 50 000 eli se on sopivan pieni ja rauhallinen, varsinkin keskikesän ulkopuolella.
Sopot sijaitsee hansakaupunki Gdanskin ja satamakaupunki Gdynian välissä ja nämä kolme kaupunkia sijaitsee niin lähekkäin, että ne tunnetaan myös nimellä Tri-City, kolmoiskaupunki.
Sopotin tunnetuin nähtävyys on Sopotin rantalaituri ja pituutta sillä on yli 500 metriä. Toinen Sopotin ”pakollinen” nähtävyys on Krzywy Domek. kummallisen näköinen rakennelma, joka valmistui vuonna 2004 ja on sittemmin muotoutunut erääksi Sopotin shoppailun ja yöelämän keskuksista. Sopotin pääkatu, Monte Cassino, kulkee läpi koko Sopotin keskustan halki aina rantaan saakka.

KATOWICE

Katowicen kaupunki sijaitsee eteläisessä Puolassa, vain tunnin bussimatkan päässä Krakovasta. Se on teollisuuskaupunki, eikä se ole Krakovan ja Varsovan tavoin turistien kansoittama. Asukkaita on noin 300 000, joten ihan pikkukaupunki se ei ole, mutta kuitenkin yli puolet pienempi kuin esimerkiksi Krakova. Ja koska Katowice on nimenomaan aito puolalainen kaupunki, on hintataso turistille jopa erittäin edullinen. Hyviä ravintoloita, edulliset ostokset ja palvelut kuten kampaamot tai kauneushoitolat sekä sopivasti nähtävää. Auschwitz-Birkenaun keskitysleirimuseo on vain tunnin matkan päässä.

 

TORUN

Torunin pikkukaupunki Varsovan ja Gdanskin puolivälissä on ehdottomasti näkemisen arvoinen.
Junalla pääsee kätevästi vajaassa 3 tunnissa sekä Varsovaan että Gdanskiin, joten Torun sopii erinomaisesti myös yhdistelmämatkan yhdeksi kohteeksi.
Astronomi Nicolaus Copernicus on syntynyt Torunissa ja hänelle omistettu museokin kaupungista löytyy. Myös Pisan kaltevan tornin ”kaksoiskappale” rakannettiin 1200- ja 1300- lukujen vaihteessa ja kaupungista löytyy myös mielenkiintoinen planetaario.
Torunin keskustan markkina-aukio on pysynyt muuttumattomana yli 700 vuotta ja se on myös listattu Unescon maailmanperintölistalla.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy